Ovaj muškarac je njen zaštitnik dve decenije: Osmeh Anje Mandić dovoljno govori

Autor:

27.09.2021 13:25

Foto:

Foto:

Glumica Anja Mandić vrlo često sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama podeli za nju bitne trenutke.



S obzirom na činjenicu da Anja Mandić (48) dolazi iz glumačke porodice, ne čudi što je od malena bila predodređena za najviše ciljeve. Dugi niz godina Anja svojim neverovatnim talentom i harizmom oduševljava ljubitelje domaće kinematografije, međutim, na svakom putu katkad nađe se prepreka koju je izuzetno teško prekočiti bez odgovarajućeg oslonca i podrške.

Glumica Anja Mandić ima zaštitnika

Katkad glumica sa svojim obožavaocima podeli po koji detalj iz svog privatnog života na društvenim mrežama. Ovog puta odlučila je da pratiocima predstavi svog zaštitnika, koji joj, prema njenim rečima leđa čuva od 1992. godine.

Pročitajte i Anja Mandić priznaje: upropastio si me

- Moj čuvar! Na svakom mom ispitu i na svakoj premijeri od 1992. godine. Kako je život lep i nepredvidiv, kad imaš ovakve samuraje - napisala je Anja u opisu fotke sa Milanom Kalinićem.

Poznato je da popularna glumica gaji poseban odnos s Milanom, ali i njegovom suprugom. Spokojan osmeh na licu Anje dovoljno govori o snazi njihovog prijateljstva, a konstantne fotke i video snimci na njenom Instagramu potvrđuju malopređašnju tvrdnju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading