Pijani beskućnik: Nikolas Kejdž izbačen iz restorana

Autor:

24.09.2021 17:45

Foto:

Foto:

Nikolas Kejdž izbačen je iz jednog od restorana u Las Vegasu, jer ga je obezbeđenje, navodno, pomešalo sa pijanim beskućnikom.



Čini se da popularni glumac Nikolas Kejdž prolazi kroz tešku fazu života. Nedavni snimak koji je objavio 'The Sun', na kome se jasno vidi kako zaposleni iz pomenutog restorana izbacuju glumca iz objekta, vidno alkoholisanog, tvrde svedoci.

Očevidci su za pomenuti medij ispričali da je Nikolas pio viski i tekilu, nakon čega je postao agresivan. Na pomenutom snimku glumac sedi na kauču u leopard pantalonama i japankama, a u jednom trenutku počinje da viče.

Gettyimages

 

- Bili smo u tom baru kad smo primetili tipa za koga smo isprva mislili da je pijani beskućnik. Ponašao se ludo. Šokirali smo se kad se kasnije pokazalo da je to Nikolas Kejdž. Bio je potpuno razvaljen i svađao se sa osobljem. Bio je u jako lošem stanju i šetao je bos. Osoblje nam je reklo da je pio tekilu i viski. Vikao je na ljude i pokušavao da se potuče, a zatim ga je osoblje zamolilo da ode - otkriva jedan od svedoka.

- Bio je toliko pijan da je jedva obuo japanke pre nego što su ga ispratili. Na kraju ga je jedan od gostiju restorana odveo kući - dodaje pomenuti svedok.

Pročitajte i Nikolas Kejdž javnosti predstavio tri decenije mlađu devojku: Riko ukrala pažnju svih prisutnih

Gettyimages

 

Podsećanja radi, Nikolas Kejdž imao je i ranije ispada u pijanom stanju. Naime, u martu 2019. godine, snimljen je dok se prijavljivao za dozvolu za venčanje u sudnici u Las Vegasu. Tada je oženio svoju četvrtu suprugu Eriku Koike. Četiri dana kasnije zatražio je da se pomenuti brak poništi, pod izgovorom da je bio u alkoholisanom stanju, te da nije znao šta radi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading