Kad zatvore sve kafane, a mi tek počeli: Ivan Bosiljčić sa ekipom na stepenicama

Autor:

20.09.2021 14:25

Foto:

Foto:

Glumac Ivan Bosiljčić teško je podneo zatvaranje kafane, te je nakon toga sa ekipom odlučio da posedi, ni manje ni više, već na stepenicama.



Popularni glumac Ivan Bosiljčić važi za jednog od najzauzetijih glumaca na domaćoj sceni. Osim što konstantno snima u Srbiji, katkad ga put odvede i u daleku Rusiju, gde je takođe izuzetno popularan, te je osvojio srca tamošnje publike.

Ovog puta ipak, Ivan je nakon dugogo dana na setu odlučio sa ekipom da se odmori, te su odlučili da vreme provedu uz muziku, piće i odlično društvo u jednoj od tamošnjih kafana. 

Međutim, 'problem' je nastao kada im je saopšteno da će se pomenuta kafana uskoro zatvoriti. Ekipa na čelu sa Ivanom Bosiljčićem tek je počela sa provodom, te je morala da pronađe rešenje kako bi svoju malu žurku nastavila. Kako nije bilo kafana u blizini koje su bile otvorene, društvo je odlučilo da sedne na stepenice, te tu nastavi provod.

Čitavu situaciju Ivan je zabeležio fotkom, odmah nakon one iz kafane, a u opisu je poručio:

- Ono kad zatvore sve kafane, a mi tek počeli - stoji ispod pomenute fotke, uz emotikon alkoholnog pića.

Pročitajte i Lopata u prvom planu: Šta Ivan Bosiljčić radi u manastiru

Nema sumnje da se društvo, uprkos iznenadnom 'problemu', odlično provelo, te da su napunili baterije za nastavak napornog snimanja koje ih očekuje u narednom periodu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading