Ostavila supruga zbog Milana Marića: popularni glumac osvojio srce zauzete žene?

Autor:

19.09.2021 19:30

Foto:

Foto:

Devojka Milana Marića vrlo često tema je brojnih napisa medija u regionu, a šta se zapravo krije iza svega?



Popularni glumac Milan Marić trudi se da svoj privatan život drži što dalje o radoznalih bliceva fotoreportera. Međutim, uprkos tome, navodna ljubav u kojoj uživa Marića vrlo često dospe na naslove strane medija u regionu.

Poslednji u nizu navoda govori o ljubavi Milana Marića sa dvadeset godina starijom Jelenom Pavlović, sa kojom navodno živi. Povod za ovakva pisanja jeste fotka popularnog glumca u ulazu u zgrade u kojoj živi pomenuta žena. Navodi se da su se upoznali preko zajedničkih prijatelja.

Pročitajte i Glavna zvezda će propustiti premijeru: Milan Marić pozitivan na koronavirus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Ono što je predstavljalo veliko iznenađenje jeste činjenica da je Jelena bila udata, te da se u međuvremenu razvela, a mnogi mediji naveli su da je razlog upravo - Milan Marić. No, advokat koji zastupa Jelenu oglasio se i demantovao ove navode.

- Ističem da Jelena Pavlović nije napustila svoju porodicu već se sporazumno razvela od svog bivšeg supruga, što nema nikakve veze sa Milanom Marićem, a da je njen sadašnji život sa uglednim umetnikom iz Srbije, informacija iz njenog prnvatnog života koju ima pravo da štiti, jer nije nosilac javne, niti političke funkcije, niti je interes javnosti za objavljivanjem informacija iz njenog života pretežniji u odnosu na njen interes da isti štiti i da dalje spreči objavljivanje ovakvih informacija - rekao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Šta se krije iza svega za sada nije poznato, a Milan Marić ove navode nije komentarisao.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading