Volim da se tučem: Milica Todorović ovim rečima zbunila obožavaoce

Autor:

17.09.2021 22:00

Foto:

Foto:

Milica Todorović zbunila javnost nedavnim interjuvom, te je najavila da će vrlo uskoro obući i uniformu.



Popularna pevačica Milica Todorović poznata je kao jedna od retkih osoba na domaćoj sceni koja se ne libi da kaže ono što misli. Upravo zbog toga fanovi širom Balkan obožavaju mladu pevačicu. Proteklih dana u domaćim medijima dosta se pisalo o njenom navodom pristupanju vojisci.

- Biću vojnik bar jedan dan i uskoro ćete me videti u vojničkoj uniformi. To će biti šou - počela je priču za portal Toxic popularna pevačica, najavljujući nešto zaista nesvakidašnje.

Popularna pevačica nedavno se sastala i sa ministrom Nebojšom Stefanovićem, a Milica je opisala sa kakvim se problemima susrela pre istog, te kako je protekao pomenuti sastank.

- Kada su me pozvali u ministarstvo, pitala sam menadžerku kako treba da se obučem, rekla mi je opušteno, jer će tamo biti samo sekretarica i možda jedno vojno lice. Čim sam stigla na Senjak, sudarila sam se s ministrom! Samo sam izustila 'Juuu', i pružila mu ruku. Pocrvenela sam, bilo me je sramota kako sam se obukla - ispričala je Milica, te nastavila.

Pročitajte i Kad ona igra sve staje: Milica Todorović ukrala svu pažnju zavodljivim plesom

- Zadržao se sat vremena sa mnom, doneo je kolače i baš mi je bilo lepo. Veoma je duhovit. Ugovorili smo sjajan projekat, ali ne smem ništa više da otkrijem. Kad sam to ispričala tati, rekao mi je: 'Sine, sve si bila, samo nisi vojnik'. Ma žene koje idu u vojsku su mi genijalne, zato sam i prihvatila ovaj projekat. Ja sam prava žena vojnik! Da nisam pevačica, išla bih u vojsku. Ja sam na tom 'muškom nivou', volim da se tučem i da pucem - zaključila je Todorovićeva.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading