Emotivan oproštaj Bogdana Bogdanovića nateraće vam suze na oči: treneru, hvala ti na svemu...

Autor:

16.09.2021 16:32

Foto:

Foto:

Bogdan Bogdanović oproštaj od slavnog trenera Dude Ivkovića doživeo je veoma emotivno, a njegove reči nateraće suze na oči i onim najsnažnijima.



Vest o smrti legendarnog košarkaškog trenera Dude Ivkovića potresla je ne samo domaću, već svetsku javnost. Brojne legende ove prelepe igre između dva obruča širom sveta poslale su poslednje pozdrave pokojnom treneru.

Međutim, srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odlazak legende doživeo je prilično emotivno. Mladi košarkaš poslednji pozdrav legendi poslao je putem svog Instagram profila zajedničkom fotkom iz dana kada su zajedno branili čast naše zemlje, na jednom od brojnih reprezentativnih turnira na kojima su učestvovali zajedno.

Pročitajte i Svetske zvezde i naš Bogdan Bogdanović - letovanje nikad nije bilo bolje!

- Treneru, hvala ti na svemu što si uradio za nas, našu zemlji i svet košarke. Mnogo lepih sećanja koje ćemo pamtiti... Mnogo ljubavi, slobode i hrabrosti za sve nas mlade koji smo počinjali naše reprezentativne i klupske karijere. Hvala vam na svemu što ste nas naučili da cenimo i poštujemo. Počivaj u miru - napisao je Bogdan u opisu pomenute fotke.

Nema sumnje da je Dudin odlazak veliki udarac za evropsku košarku. Veliki trener kakav je Duda sasvim sigurno zlatnim slovima ostaće upisan u istoriju ove prelepe igre, a njegove ideje živeće kroz brojne košarkaše i košarkaške trenere koje je Ivković izveo na pravi put.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading