Emotivna ispovest Anđeline Džoli: saradnja s osuđenim silovateljem uticala je na njen odnos s Bred Pitom

Autor:

15.09.2021 23:00

Foto:

Foto:

Holivudska glumica Anđelina Džoli prvi put je progovorila kako je bila žrtva Harvija Vajnstina, američkog producenta osuđenog za silovanje, i otkrila da je to uticalo na njen odnos sa bivšim suprugom Bredom Pitom



Holivudska glumica Anđelina Džoli (46) otkrila je u velikoj ispovesti britanskom Guardianu da je mogla da bude žrtva Harvija Vajnstina, američkog producenta osuđenog na 23 godine zatvorske kazne zbog silovanja i seksualnog uznemiravanja žena. Iznoseći potresnu priču, dobitnica Oskara rekla je da je ponosna na sebe što je na Vajnstinov napad reagovala hladne glave i odsečno, ali da je kasnije bila razočarana u supruga Breda Pita koji je, iako je znao za njenu traumu, sarađivao sa uticajnim producentom. Ispričala je da se pokušaj zavođenja desio 1997, kada je imala 21 godinu, u vreme dok je za Vajnstinovu producentsku kompaniju Miramax snimala film “Playing by Heart”.

Pročitajte i Osveta se servira hladna: Bred mu muvao bivšu, a on dočekao Anđelinu

Gettyimages

 

- Njegov postupak nije me iznenadio. Govorkalo se tada kakvim metodama se služi. Bila sam mlada kada sam sarađivala s njim - polako je odmotavala priču Anđelina i nastavila: - Znate, rano sam počela da radim da bih pomogla majci oko plaćanja računa i danas smatram da je ona učinila najviše za mene po pitanju toga kako se osećam i koja prava imam. Tada nisam bila svesna načina na koji zaslužujem da me tretiraju kao ljudsko biće i devojku. Nisam mislila da sam rođena s nekim pravima i zaštitama, već sam smatrala da su to stvari koje se zasluže s vremenom ili se za njih boriš.

Na konkretno pitanje novinara šta se tačno desilo, Džolijeva je odgovorila da je susret sa Vajnstinom bio prvi i poslednji put kada se osetila dovoljno ugroženom da bi reagovala.

Ostatak priče pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria

Komentari. (0)

Loading