Njegovo ponašanje ju je povredilo: Milica Pavlović stavila tačku na ljubav sa mladim vaterpolistom

Autor:

15.09.2021 18:53

Foto:

Foto:

Milica Pavlović odlučila je da stavi tačku na ljubav sa mladim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem.



Vest da je popularna pevačica Milica Pavlović u ljubavi sa mladim crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem iznenadila je domaću javnost, a sada je čini se, ovoj ljubavi došao kraj. Milica je neposredno nakon proslave jubilarnog tridesetog rođendana prekinula vezu koja je trajala punih godinu dana.

Isprva, javnost je bila iznenađenja činjenicom da se na proslavi nije pojavio Nikolas, no tada su njegov izostanak svi pripisali njihovim pokušajima da svoju ljubav drže što dalje od radoznalih bliceva fotoreportera. Ipak, kada je u svojoj rođendanskoj čestitci Karleuša Milici poželela muškarca, spekulacije su krenule da se ređaju jedna za drugom, a niko nije znao šta se tačno dešava u životu popularne pevačice.

- Milica i Nikolas nekoliko meseci unazad nisu funkiconisali najbolje. Milica je bila posvećena nastupima, on je sve vreme bio u Crnoj Gori, a i kad je ona dolazila kod njega samo su se svađali. Kap koja je prelila času bila je ta što se Nikolas nije pojavio na njenom rođendanu. On je Milici nekoliko dana ranije javio da ima obaveze i da neće moći da dođe u Beograd. Već tada je bilo jasno u kom pravcu ide njihov odnos. Milica je nedavno bila u Crnoj Gori, tada se videla sa Nikolasom, popričali su i ona mu je rekla da treba da se rastanu, jer smatra da njihova veza nije kao pre i da je najbolje da se raziđu kao prijatelji - otkriva neimenovani izvor za Story, te nastavlja:

Pročitajte i Ima neka tajna veza: Milica Pavlović u strasnom zagrljaju sa poznatim glumcem

- On u oktobru treba da se vrati u Ameriku, tako da je Milica i te kako bila sigurna kada je donela tu odluku. Nije bilo svađe, rastali su se u miru, ali je Milica sada povređena što se nije malo više potrudio oko nje. Očekivala je da je ozbiljniji i zreliji, ali se ipak pokazao kao klinac.

Glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi, prema rečima pomenutog izvor bila je činjenica da Milica ne posvećuje dovoljno vremena svom partneru, što joj je on zamerio.

- Koliko god Nikolas mislio da može da se nosi sa njenom karijerom to ipak nije bio slučaj. Sve češće je bio ljubomoran i zamerao joj što ne provode više vremena zajedno - zaključio je izvor.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading