Grebu se za karte: Srđan Žika Todorović otkrio šta njegova ekipa gleda

Autor:

13.09.2021 21:45

Foto:

Foto:

Žika Todorović sa prijateljima je pokušao da nabavi karte za projekciju filma o čuvenom pevaču Tomislavu Tomi Zdravkoviću, međutim činjenica da su sve karte rasprodane otežala im je posao.



Glumac koji oduševljava iskrene ljubitelje filma već dugi niz godina Srđan Žika Todorović (56) i ovog puta uspeo je da nasmeje svoje obožavaoce, na nešto drugačiji način. Popularni glumac prihvatio je trend društvenih mreža, te na svom Instagram profilu vrlo često podeli fotku iz svog svakodnevnog života.

Tako je bilo i ovog puta, a Žika je objavio sliku sa Canetom i Draganom Bjelogrlićem. Što, naravno, ne bi bilo ništa čudno, no u opisu fotke Todorović je otkrio razlog ovog 'sastanka'.

Pročitajte i Kratke lekcije: Žika Todorović se setio prvih koraka na dasci za jedrenje

 

 

- Cane, Bjela i ja, došli da se grebemo za karte za @tomazdravkovic_film Pankeri gledaju T.Z. - napisao je Srđan, jasno stavivši svima do znanja da i pankeri gledaju Tomu Zdravkovića.

Da li je vesela ekipa uspela da dođe do toliko željenih karata ili na njihovu žalost rešenja nije bilo saznaćemo vrlo uskoro, jer nas za svega nekoliko dana očekuje premijerno prikazivanje pomenutog filma.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading