Neočekivani poklon: Anđelka Prpić na meti tajnog obožavaoca?

Autor:

13.09.2021 19:00

Foto:

Foto:

Dečko Anđelke Prpić - trenutno je jedna od omiljenih tema domaćih medija.



Popularna glumica Anđelka Prpić (36) nikada pažnju javnosti nije privlačila eksponiranjem svog privatnog života u medijima. Ipak, kako rastank od svog dugogodišnjeg supruga Darija nije mogla potpuno da sakrije od radoznale javnost, priče o njenom ljubavnom životu polako su počele da se pojavljuju na domaćim portalima.

Uprkos činjenici da se glumica nije oglašavala povodom ovih navoda, te ni jednog trenutka nije dala povoda za donošenje bilo kakvog zaključka, javnost je nastavila da spekuliše. Ipak poslednja fotka koju je Anđelka objavila na svom Instagramu mogla bi da pokrene brojne spekulacije o njenom novom dečku.

Pročitajte i Anđelka Prpić uživa u njegovom zagrljaju: osmeh govori sve

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

Naime, popularna glumica objavila je fotku na kojoj pozira sa prelepim buketom cveća i prepoznatljivim osmehom. 

- Ponedeonik - napisala je glumica u opisu fotke, verovatno aludijarući na prvi dan u nedelji - ponedeljak. 

Da li je ovaj neočekivani poklon za početak radne nedelje delo tajnog obožavaoca ili je upitanju nešto drugo za sada nije poznato, međutim, nema sumnje da se Anđelka odlično oseća, te da punim plućima uživa u životu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ex faca

14.09.2021 08:02

Mora da je Dario ili njegova majka izveštavao o dešavanjima iz privatnog života na dnevnom nivou. Aber je način očuvanja popularnosti i prisutnosti na javnoj sceni što gorepomenutom gospodinu nije nešto bitno.