Vesna Čipčić van sebe od sreće: Moja Anja mi je podarila najveću sreću!

Autor:

19.09.2021 13:50

Foto:

Foto:

Nakon što je njena kćerka Aleksandra-Anja Alač rodila sina Alekseja, dramska umetnica Vesna Čipčić ne suzdržava se od oduševljenja unukom i ne razmišlja da li će ga razmaziti, uverena da će mu, kao i svojoj deci, biti autoritet



Nakon što se glumica Aleksandra-Anja Alač porodila i na svet donela sina Alekseja, uz njenog partnera i oca deteta, arhitektu i strit art umetnika Andreja Josifovoskog Pijanistu, najsrećnija je bila njena mama, dramska umetnica Vesna Čipčić (67). Krupne i radosne oči glumice odaju veliku sreću zbog podmlatka u porodici, a njeno zadovoljstvo je ogromno jer je ostvarila još jednu važnu životnu ulogu - postala je baka.

Instagram screenshot

 

- Nisam srećna, presrećna sam! Rodio mi se unuk Aleksej. Moja Anja mi je podarila najveću sreću. Sve je dobro prošlo, organizovali smo slavlje jer tako nešto mora dobro da se proslavi. To je najlepša stvar koja nam se desila - rekla je Vesna.

Dramska umetnica jedva čeka da drži bebu Alekseja u rukama i neizmerno se raduje zajedničkim trenucima sa unučetom, za početak u domu roditelja i njenom, a zatim, čim malo poraste, i u šetnjama i igri na dečjim igralištima.

- Uloga bake mi je najvažnija uloga u životu i to je za mene najveća sreća i radost.

Zvezda mnogih TV serija i filmova objašnjava da li će biti od onih baka koje sve dopuštaju svojim unucima.

- Ne razmišljam preterano o tome da li ću ga razmaziti, kako bude biće. Ponašaću se kao i inače, pa kako se pokažem, a nadam se da ću najpre biti radosna i srećna baka.

Međutim, u jedno je uverena. Trudiće se da bude prijatelj sa unučetom, kao što je kroz njihovo odrastanje bila prijatelj sa svojom decom, kćerkom Aleksandrom-Anjom i sinom Ivanom, rediteljem.

A Poguberov

 

- Jesam autoritet svojoj deci, ali sam i njihov prijatelj. Takva ću nastojati da budem i sa unucima - pojašnjava glumica poznata po ulozi Šurdine žene u “Vrućem vetru”.

Nema dobrog slavlja bez trubača!

Kao što nikada neće zaboraviti momenat kada je čula da je Anja rodila sina, tako neće zaboraviti ni trenutak koji je imala sa svojom naslednicom kada su bile same i kada joj je ona tiho, skoro da niko ne čuje, rekla da je trudna. Mlada glumica je starijoj glumici, majci i uzoru, na originalan način saopštila da će postati baka.

- Anja mi je vest o trudnoći obznanila tako što mi je rekla da sam dobitnik jedne velike nagrade kakvu do sada nikada nisam dobila u životu, i to zaista jeste tako.

Vesna će se truditi da mladim roditeljima pomogne oko bebe, ali se neće mešati u podizanje i vaspitavanje deteta. Kao što se nije mešala u izbor imena za naslednika - Aleksej je varijanta imena Aleksandar, koje potiče iz grčkog jezika i znači “zaštitnik ljudi”. Neće im davati ni savete, sem ukoliko joj ih ne zatraže.

Pročitajte i Vesna Čipčić o ulozi bake: Malo je reći da sam uzbuđena!

Dalibor Danilović

 

- Nepristojno je davati savete ako vam ih ljudi ne traže. Kada traže, onda sam rada da im ga dam, ako treba i da se podmetnem umesto njih. Ali moraju da ga zatraže - iziričita je glumica.

Čipčićeva je na proslavi povodom rođenja Alekseja bila jedna od najveselijih. U društvu sina Ivana i budućeg zeta Andreja zapevala je i razgalila mnogobrojne goste. Upriličeno slavlje bilo je veliko i prisustvovale su mu mnoge Andrejove kolege, koje su mu iscepale nekoliko majica i košulja, kao i Anjine i Vesnine koleginice, poput Nataše Ninković, Nine Janković, Tamare Dragičević i Vesne Trivalić. Slavilo se do kasno u noć, a kulminacija veselja desila se kada su na žurku u čast Aleksejovog dolaska na svet ušetali trubači.

Komentari. (0)

Loading