Popularni glumac Nikola Kojo (54) dugi niz godina oduševljava publiku svojim brilijantnim izvedbama na sceni. Tokom svoje bogate karijere čuveni glumac delio je scenu sa legendama Srpske i Jugoslovenske kinematografije, te je imao prilike da se lično uveri u njihov neverovatan talenat i nesvakidašnju harizmu.

Pročitaj i Zbog nje život Nikole Koja potpuno se promenio - Ova žena ukrala je srce popularnog glumca! (foto)

Na jednom od snimanja na kojima je učestvovao i sam Kojo, scenu je delio sa čuvenim Batom Živojinovićem, te još jednim mladim glumce, koji je već tada bio predodređen za veliki uspeh - Dragan Bjelogrlić. Momenat kada njih trojica opušteno razgovaraju zabeliežili su i objektivi fotoaparata, a setnu fotku na svom Fejsbuk profilu objavio je Nikola Kojo uz poruku: - Neka bolja, lepša vremena. 

S ozirom na činjenicu da Bata Živojinović više nije sa nama, ova fotka izazvala je bujicu emocija kod korisnika pomenute društvene mreže, a sećanje na čuvenog glumca još uvek ne bledi. 

Komentari (1)

Loading
Svetlana 03:08 16.09.2021

Tako to biva, kad smo mladi, ne slusam savete starijih, a kad dodjemo u njihove godine vidimo da su bili u pravu, zato nas tuga i seta obuzda kad prodju godine, al to nazalost tako mora biti, mladost nema strpljenja nizasta, hoce sve sad i odmah, to se ne moze promeniti, i meni se svidja fotografija, mladosti i iskustva, veliko poštovanje