Dejvid nag u bazenu: Viktorija Bekam pokazala previše

Autor:

11.09.2021 20:30

Foto:

Foto:

Viktorija Bekam pokazala previše - mišljenje je mnogih povodom nedavne fotke koju je modna kreatorka objavila na svom Instagram profilu.



Popularni par Dejvid i Viktorija Bekam vrlo često naslovne stranice svetskih novina. Njihov život konstantno se nalazi pod lupom radoznale javnosti, a svaki njihov potez detaljno se analizira. Ovog puta ipak, razlog pisanja o pomenutom paru nisu ni brojna nagađanja i spekulacije ni navodni sukobi, već fotka Dejvida Bekama koju je Viktorija objavila na svom Instagram profilu.

Pročitajte i Posebna želja Viktorije Bekam iznenadila javnost, da li će je Dejvid ispuniti?

Naime, modna kreatorka sa svojim obožavaocima podelila je fotku svog supruga, što ne bi bilo ništa čudno, da Dejvid nije maltene potpuno nag. Tačnije, bivši fudbaler pozirao je za fotku u bazenu, te je na sebi imao donji veš, ali se njegova pozadina mogla jasno naslutiti.

Ova fotka izazvala je oprečne reakcije korisnika društvenih mreža i dok neki podržavaju ovaj Viktorijin potez, smatrajući da je reč o šali, drugi su kritikovali ovaj potez konstatujući da društvene mreže koristi i veliki broj dece, te da ovakvom sadržaju nije mesto na Instagram profilu javne ličnosti kakva je Viktorija.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading