Pogazio svoju reč: Danijel Krejg iznenadio svetsku javnost

Autor:

11.09.2021 12:45

Foto:

Foto:

Iako je pre šest godina izjavio da bi pre umro nego ponovo tumačio lik Džejmsa Bonda, britanski glumac Danijel Krejg se predomislio kad je pročitao scenario za film “No Time to Die” čija se svetska premijera očekuje krajem septembra



Morao sam da se vratim da završim priču, kratko je izjavio britanski glumac Danijel Krejg (54) povodom izlaska finalnog trejlera poslednjeg filma iz franšize o tajnom agentu 007 “No Time To Die”, čija je svetska premijera zakazana za 30. septembar. Iako je posle završetka “Spektre” 2015. izjavio da bi pre umro nego ponovo obukao smoking Džejmsa Bonda, britanski glumac se predomislio kad je pročitao scenario za 25. nastavak avantura agenta s dozvolom za ubijanje.    

- Trebalo je da završimo priču koju smo započeli u “Kazino Rojalu” pre 15 godina. To je nešto što je imalo logike, priča je povezana sa Spektrom. Kad sam pročitao o čemu je reč, pomislio sam: “Evo nas” - rekao je Krejg za Games Radar.  

Profimedia

 

Jedna od marketinških strategija za promociju “No Time to Die” oslanja se u velikoj meri na poslednji izlazak Krejga na set u ulozi tajnog agenta 007, što čitavoj franšizi daje šmek konačnosti. Takav pristup naveo je mnoge fanove na zaključak da će Bond umreti na kraju poslednjeg filma.

ESENCIJA UZBUĐENJA

Da su producenti i advertajzing stručnjaci dobro odradili posao, videlo se prošle nedelje kad je objavljen poslednji, finalni trejler. Na dva minuta i trideset četiri sekunde spakovana je bondovska esencija: zgodne cice, negativci, automobilske i avionske vratolomije, eksplozije... Za dvadeset četiri sata trejler je imao više od četiri miliona pregleda, što “No Time to Die” kandiduje za najiščekivaniji film godine.

Pročitajte i Kejt Hadson stigla u Beograd: Otkrivamo koliko ostaje u prestonici i šta će raditi (Foto)

Profimedia

 

U želji da zaštite autorska prava od piraterije i obezbede mu što duži bioskopski život, tvorci filma su na kašičicu otkrivali detalje. Do sada se zna da Bond napušta aktivnu službu i posvećuje se dangubi na Jamajci. Ali, njegov mir ne traje dugo jer negativci koje tumače Kristof Valc i Rami Malek nemaju nameru da mu daju vremena da dobije tropski ten. U filmu se pojavlju i neka dobro poznata ženska lica i noge. Lea Sejdu kao Madlen Svon i Naomi Heris kao Iv Manipeni daju Bondu neophodnu dozu motiva da neutrališe zlikovce i spasi svet.

“No Time to Die” , koji potpisuje reditelj Keri Fukunagva, snimljen je na lokacijama u Londonu, Italiji, Jamajci i Norveškoj.

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading