Aleksandra Prijović uživa u provodu, od Filipa ni traga ni glasa

Autor:

10.09.2021 20:35

Foto:

Foto:

Aleksandra Prijović uživa u spektakularnoj atmosferi koju je priredio njen kolega, a šta za to vreme radi njen suprug Filip Živojinović?



Popularna pevačica Aleksandra Prijović (25) prisustvovala je proslavi rođendana ćerke Saše Matića, što ne bi bilo ništa čudno, međutim pored nje nije bilo njenog supruga Filipa Živojinovića. Pevačica se odlično zabavljala uprkos izostanku njenog životnog partnera, čemu svedoče i brojni snimci sa proslave koje je objavila na svom Instagram profilu.

Ipak, radoznale obožavaoce zanimalo je zbog čega se na ovoj proslavi sa svojom suprugom nije pojavio Filip Živojinović, a javnost na ovo pitanje nije imala odgovor. Naime, nije poznato gde se šta je u tom trenutku radio Filip, ali nema sumnje da je imao neodložive obaveze, inače bi sa suprugom upriličio ovu glamuroznu proslavu.

Pročitajte i A gde je Prija: Filip Živojinović sam u provodu (Foto)

Instagram

 

Svoje mesto na pomenutoj proslavi pored Aleksandre pronašle su i brojne druge domaće zvezde među kojima su i Anastasija Ražnatović, Milica Todorović, Seka Aleksić kao i mnoge druge zvezde.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Sasa krunic

11.09.2021 17:24

Narod umire i gine a vi pisete ko je koka ostavio....koga bolì kuz*c za zvezde .ajte molim vas