15 godina zajedno: Bojana Stefanović najzad otkrila indentitet supruga

Autor:

08.09.2021 21:25

Foto:

Foto:

suprug Bojane Stefanović, Istok Tornjanski vrlo vešo izbegava radoznale bliceve fotoaparata, te se u javnosti vrlo retko pojavljuje.



Glumica Bojana Stefanović (41) trudi se da svoju porodicu ne izlaže bespotrebnom eksponiranju u javnosti, zbog čega se o njenom privatnom životu vrlo malo zna. Iako vešto krije svoju privatnost, Bojana katkad svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram zagolica maštu, a ovog puta otišla je korak dalje, te je objavila niz fotki sa svojim suprugom Istokom.

Instagram screenshot

 

S obzirom na prirodu njenog posla, moramo priznati da je Bojana vrlo umesno svog supruga 'skrivala' od javnost. Međutim, kako smo već naveli u tekstu, ovog puta napravila je izuzetak, a za to je imala poseban razlog.

Naime, supružnici na današnji datum proslavljaju godišnjicu ljubavi, tačnije 15 godina sklada i sreće. Svoju ljubav Bojana i Istok krunisali su i sinom Matejom, te čerkom Višnjom. Istok je, kao i Bojana izuzetno uspešan u svom poslu. On je poznati reditelj koji je tokom godina režirao reklame za mnoge marketinške agencije.

Pročitajte i Bojana Stefanović: Diskretna šminka i jarki lak za nokte za savršeno leto

Bojana Stefanovič svojevremeno je u intervjuu za domaće medije otkrila da joj je Istok oslonac i konstantan podrška: - suprug me podržava u svemu - rekla je ona za Hello!

Tada je otkrila i njihovu tajnu, s obzirom na činjenicu da već dugi niz uživaju u skladnom odnosu, ispunjenom ljubavlju i srećom, te da nikada nisu učestvovali u bilo kakvoj vrsti skandala.

- Smeh. Neprestano se zavitlavamo i šalimo. I prijateljstvo, koje je starije od ljubavi - zaključila je glumica za pomenuti magazin.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading