Problemi u raju: Anastasija Ražnatović zabrinula obožavaoce ovim rečima

Autor:

08.09.2021 18:44

Foto:

Foto:

Život Anastasija Ražnatović možda na prvi pogled deluje kao život iz bajke, međutim i mlada pevačica suočava se sa stvarima koje muče i 'normalne' ljude širom sveta.



Mlada pevačica Anastasija Ražnatović (23) za kratko vreme ostvarila je vrtoglavi uspon u svetu muzike, osim toga i na privatnom planu pevačica uživa u miru, skladu i ljubavi. Međutim, kao i 'normalni' ljudi širom sveta i Anastasija se susreće sa preprekama na svom putu.

Upravo poslednjim tekstom koji je objavila na svom Instagram storiju, pevačica je potvrdila malopređašnje tvrdnje, ali isto tako je i zabrinula svoje obožavaoce koji su se zapitali, da li je mlada pevačica naišla na prepreku koju nije u stanju da savlada sa lakoćom s kojom je do sada prevazilazila iste.

Pročitajte i Anastasija Ražnatović u zagrljaju misterioznog mladića, šta će na to reći njen dečko?

Instagram screenshot

 

- Mrzim da ti otvaram oči, ali ničiji život nije savršen, nije čak ni od osobe kojoj se najviše diviš. Svi mi prolazimo kroz haotične faze, uspone i padove, trenutke kada ne možemo da se saberemo, ali to je život. Stvari se dogode... Nekad ne možemo da izađemo na kraj sa situacijom u kojoj smo, a nekad možemo da se izborimo sa istom bez muke. Sve što možeš da uradiš je da daš sve od sebe i ako se dogodi da zabrljaš, pokušaj da sledeći put budeš bolji - stoji u objavi koju je Anastasija podelila.

ATA Images

 

Iako na prvi pogled zaista deluje kao da Anastasija vodi bitku sa kojom javnost nije upoznata, nema sumnje da će istu, kao i mnogo puta do sada, uspešnon prebroditi, te će nastaviti da korača zvezdanim putem ka samom vrhu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Olivera

09.09.2021 13:12

Sačuvaj me Bože ovakvih i oni su uzor mladima što ne rade ništa i troše pokradene pare od napaćenog našeg naroda i još nam sole pamet.

Max

10.09.2021 09:28

Bas me zabole za Cerku jedne kriminalke