Valentina i Vladimir Stojković: Rođendan, krštenje i oproštajna zabava

Autor:

12.09.2021 21:30

Foto:

Foto:

Pošto su u manastiru Fenek krstili sina Vladana i kćerku Saru, golman Vladimir Stojković i njegova supruga Valentina organizovali su nezaboravnu zabavu za prijatelje



Golman saudijskog prvoligaša "Al Faihe" Vladimir Stojković (38) i njegova supruga Valentina (30) krstili su decu, četvorogodišnjeg sina Vladana i godinu dana mlađu kćerku Saru u manastiru Fenek i proslavili kćerkin treći rođendan. Za doskorašnjeg kapitena "Partizana" ova pravoslavna svetinja posebno je važna, pošto je u njoj krstio i starijeg sina Lava (10) kojeg je dobio u braku sa Bojanom Đurđević.

Pročitajte i Vreme je za kraj! Emotivni odlazak Vladimira Stojkovića - nisam otišao zauvek

Jakov Simović/Gloria

 

- Krštenje smo odložili nekoliko puta. Kada bismo sve isplanirali, nešto bi iskrslo u poslednji čas. Vladana smo želeli da krstimo kad je napunio godinu, ali pošto sam tada bila trudna sa Sarom, odlučili smo da to ipak uradimo za njen prvi rođendan. Međutim, život nas je odveo na drugu stranu, pa smo to uspeli da organizujemo tek sada - kaže Valentina.

Pošto je Vladimir polovinom jula sklopio ugovor sa sa saudijskim klubom Al Faiha, bilo je neizvesno da li će uspeti da dobije nekoliko slobodnih dana u pauzi između utakmica. Srećom, uspeo je da dođe u Beograd, te je to bila idealna prilika za dugo očekivano krštenje. Posle crkvene ceremonije, Stojkovići su s gostima otišli Surčin gde su obeležili veliki događaj u njihovim životima. Za sve detalje proslave bila je zadužena Valentina.

Pročitajte i Vladimir i Valentina Stojković - Sara je apsolutna "vladarka" tatinog srca

Jakov Simović/Gloria

 

- Želela sam da proslava bude lepa za decu, ali i da odrasli uživaju, da se opuste uz muziku, pošto dečje rođendane obično slavimo u igraonici. Klincima je to super, oni se uvek sjajno zabave, a roditeljima često bude dosadno. Htela sam da se ovaj put i roditelji, naši prijatelji, osećaju prijatno, da i oni uživaju i da se družimo i imam utisak da sam u tome uspela, svima je bilo ugodno.

Novi početak

Stojkovićima je ova zabava bila i oproštajna, jer će narednih dvanaest meseci provesti u Saudijskoj Arabiji. Vladimir se odlično snašao u novom klubu, gde ga je sačekao Vuk Rašović.

- Brzo sam se adaptirao na novu sredinu. Saigrači i predstavnici kluba su me lepo prihvatili, vrlo su prijateljski nastrojeni, pa imam osećaj da sam tamo već godinama. Ni jezik mi ne predstavlja prepreku u komunikaciji, pošto većina govori engleski.


Pročitajte i Valentina i Vladimir Stojković - Ispunjenje najveće želje

Jakov Simović/Gloria

 

Vladimir ističe da se raduje što su mu se pridružili Valentina, Vladan i Sara. Tužan je samo što će ređe viđati najstarijeg sina Lava.

- Doći će kod nas tokom zimskog raspusta makar na sedam-osam dana. Mesto u kome ćemo živeti, Al Madžma, nije ništa posebno, ali je vrlo blizu glavnog grada Rijada, na sat i dvadeset minuta vožnje auto-putem, pa ćemo moći da odemo u obilaske i šetnju, mada ću ja uglavnom biti posvećen trenzima i utakmicama. Ceo intervju u našoj Gloriji!

Komentari. (1)

Loading
Klik

12.09.2021 23:23

A ova Tamara ruznaaaa brate mili ima li oci ovaj izgleda da ne,bolest koliko je odvratna kao da je bolesna