Zarastao i bos: Slatki mali Džejk Harper iz Dva i po muškarca danas izgleda neprepoznatljivo

Autor:

07.09.2021 11:45

Foto:

Foto:

Kako se retko pojavljuje u javnosti od kada se u februaru 2015. poslednji put pojavio u epizodi “Naravno da je mrtav” popularnog sitkoma s viškom testosterona “Dva i po muškarca”, bivši glumac Angus Ti Džouns (27) privlači pažnju agencija i medija u Americi kad ga fotografiše neki paparaco



A takva retka prilika desila se prošle nedelje. Glumac koji je tumačio simpatičnog i nedovoljno ambicioznog i bistrog dečaka Džejka Harpera, Alanovog sina i Čarlijevog bratanca, snimljen je kako bos vozi svoje SUV vozilo ulicama Los Anđelesa. Sa crnom štrikanom kapom i dugom bradom malo ko bi ga isprva prepoznao.

Pročitajte i Čarli Šin - Godinu dana bez poroka

Profimedia

 

Posle krštenja krajem 2012, Angus je izjavio da je “serija “Dva i po muškarca” prljava” i “da se stidi što je godinama igrao u njoj. Ubrzo je otišao i korak dalje u kritikama, pa je pozvao auditorijum da ne gleda seriju “koja propagira seks i alkohol”. To je navelo producente da polako njegov lik izbace iz serije.

Posle završetka angažmana u “Dva i po muškarca” napustio je glumu. Poslednjih godina suvlasnik je kompanije koja se bavi multimedijom i organizovanjem događaja.

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading