Emotivne reči Mione Marković upućene posebnom muškarcu: uvek se i malo smešim...

Autor:

06.09.2021 19:00

Foto:

Foto:

Otac Mione Marković proslavlja 56. rođendan, a tim povodom ponosna ćerka objavila je emotivan tekst uz fotku sa ocem na svom Instagram profilu.



Mlada glumica Miona Marković izuzetno ceni i poštuje svoje roditelje, te joj njihova podrška zaista mnogo znači. Vrlo često na njenom  Instagram profilu imamo priliku da vidimo setne fotografije iz njenog detinjstva, ili postove posvećene njenoj ljubavi prema roditeljima.

Ipak, ovog puta, glumica je prevazišla sebe emotivnim rečima koje je uputila svom ocu povodom njeogovog 26. rođendana. Miona je uz zajedničku fotografiju poručila sledeće:

Pročitajte i Može i bez brusa: Miona Marković iznenadila obožavaoce fotkom

- Moj nežni otac, koji svoju ćerku uvek ljubi u ruku čime joj ne dozvoljava da izgubi ulogu “princeze” čak i kada ona misli da to više nije moguće jer zaboga sad je već mlada žena i nije više devojčica, danas slavi 56. rođendan! I da znaš tata, koliko god ja prevrtala očima na to, uvek se i malo smešim jer baš je lepo biti i princeza, i da naravno ja ću za tebe uvek biti i devojčica. Tata, da si mi srećan! Voli te tvoja kćer - stoji u opisu ispod pomenute fotografije.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Jelena

07.09.2021 08:20

O, Boze! Tata je vodi za rucicu! Puna Srbija talentovane dece, devojaka, vi svaki dan kacite sina- mamu, oca- cerku! Saljete pogresnu poruku kakav treba biti- zavistan od roditelja i nista sam bez ruke tatine u 25 godina ne uraditi! Ovo je vise prevazislo svaku meru! Miona, taticu za ruku!