Ti si moja kuća: Jasna poruka zgodne manekenke Aleksandru Radojičiću

Autor:

06.09.2021 15:00

Foto:

Foto:

Glumac Aleksandar Radojičić i manekenka Dunja Radičević dugo su krili svoju vezu, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama, ljubav cveta i postaje ozbiljnija



Aleksandar Radojičić je Dunju Radičević upoznao na jednoj privatnoj proslavi, a iz dopisivanja su se rodile simpatije koje su kasnije prerasle u ljubav. Isprva su vezu krili, i viđali se kada god im obaveze dozvole.

Pročitajte i Aleksandar Radojičić - Kad tata i ćerka zamene uloge (foto)

Veza na daljinu nije uvek najbolja opcija, posebno kada je u pitanju sam početak veze, ali ovom paru to nije bila prepreka.

- Njima od samog početka nije predstavljalo problem to što održavaju vezu na relaciji Beograd - London, a manekenka svaki boravak u našoj zemlji koristi da što više vremena provede sa glumcem - rekao je izvor za Blic.

Pročitajte i Aleksandar Radojičić - Neke ljubavi se ne mogu objasniti (foto)

A kada god su poslovne obaveze to dozvoljavale, Aleksandar Radojičić je putovao kod devojke u London kako bi bili zajedno u pauzi od njenih fotografisanja za modne kampanje.

Da geografija nije bitna kada je ljubav u pitanju, dokazali su još jednom objavom.

Naime, mladi glumac je objavio romantičnu fotografiju sa Dunjom, a ona ju je prokomentarisala:

- Ti si moja kuća - aludirajući da ne postoji nešto tako kao "veza na daljinu" ako je ljubavna veza čvrsta.

Pročitajte i Danas je važan dan u životu Aleksandra Radojičića, glumac se pohvalio - Posebna ljubav, posebna veza... (foto)

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading