Potresna ispovest Andrije Miloševića: Bila je moja heroina

Autor:

03.09.2021 19:00

Foto:

Foto:

Glumac Andrija Milošević najpoznatiji je po svojim komičnim ulogama. Čovek koji je nepresušni izvor vica i štosa, te svakodnevno zasmejava svoje pratioce na društvenim mrežama, dokaz je da se iza osmeha često krije velika tuga



Smrt bližnjeg jedna je od najvećih trauma za svako ljudsko biće. Bolest i smrt njegove majke Vere, koja je preminula u 64. godini, za glumca Andriju Miloševića (43) jedan je od najvećih životnih udaraca. O tragičnom događaju, glumac je retko govorio, ali je nedavno otkrio detalje do sada nepoznate javnosti.

Pročitajte i Aleksandra Tomić u neverici - Andrija Milošević isterao svoje

Mirko Tabađević

 

- Moja majka je bila dugo bolesna. Imala je jedan tragičan život. Ona je heroina mog života - počeo je glumac, a onda je uradio da je borba koju je vodio za majčin život bila nešto što mu je odredilo životni put na dalje.

- Ja sam počeo da radim nezavisnu produkciju, koja će se pokazati posle kao moj neprikosnoveni put u mojoj karijeri, tačnije počeo sam da radim predstavu kako bih njoj omogućio da ima operaciju u Beogradu. Trebalo je da joj se uradi transplantacija bubrega - otkrio je Milošević, te dodao:

Pročitajte i Posledica ove odluke dugo će trajati - Andrija Milošević ima novi posao

Televizija K1

 

- I uspeli smo u tome. Produžili smo joj život. Moja baba Sofija, koja je i dalje živa, joj je dala bubreg - rekao je glumac u emisiji "Novo doba", a potom se osvrnuo na podršku i ljubav koju je za života dobijao od majke.

- Toliko je i izdržala na kraju da živi samo zbog nas. Ništa drugo je nije veselilo. Izuzetno je pratila moju karijeru. Sa neviđenom empatijom je doživljavala sve što ja radim, moje tuge i radosti. Iako mi nismo pričali o tome. Nisam imao običaj da pričam sa njom o tome, a sad mi je žao. Jako me je dobro poznavala iako me poslednjih 30 godina čestito nije ni videla - rekao Andrija Milošević.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading