Zahvalnost u bikiniju: Dragana Kosjerina uputila poruku vereniku

Autor:

02.09.2021 12:00

Foto:

Foto:

Poruka Dragane Kosjerine njenom vereniku stomatologu Bojanu Pedruvu oduševila je njene pratioce.



Novinarka Dragana Kosjerina (34) svoj privatan život veoma vešto čuvala je od radoznalih bliceva fotoreportera. Čitavu karijeru izgradila je na zdravim osnovama, bez bilo kakvih skandala i nepotrebnih napisa u tabloidima. O svom ljubavnom životu takođe je vrlo retko pričala, šta više do objave zajedničke fotke na društvenoj mreži Instagram, javnost nije imala pojma da prelepa voditeljka uživa u ljubavi sa Bojanom.

Međutim, nakon prve zajedničke fotke, Dragana je prestala da krije partnera, a sada vrlo često na njenom profilu možemo videti zajedničku sliku, ili sliku posvećenu njihovoj ljubavi. 

Međutim, nedavnom fotkom u bikiniju Dragana Kosjerina je osim fotke savršenog tela, sa obožavaocima podelila interesantnu priču iz detinjstva.

Pročitajte i Raskopčala košulju na jahti: morska avantura Dragane Kosjerine (Video)

- Poruka uplakanoj četvrogodišnjoj Dragani kojoj su ukrali roze gumene sandalice za plažu: 'nabavićemo nove!' - pored toga, voditeljka je izrazila zahvalnost svom vereniku, jer joj je ispunio dugogodišnju želju, a roze sandalice ponovo blistaju na njenoj nozi.

- Hvala Bojanu Pedruvu - napisala je Dragana uz emotikon srca.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading