Bolno iskustvo: Seka Aleksić nije nagrađena za trud

Autor:

30.08.2021 16:18

Foto:

Foto:

Pevačica Seka Aleksić priznaje da često čita komentare drugih ljudi na društvenim mrežama i da smatra da je neumesno pričati o tuđem izgledu



Pevačica Seka Aleksić nema problem kada govori o sopstvenom izgledu. Smatra da ima višak kilograma i sa njima godinama vodi bitku.

Pročitajte i SUZE Seke Aleksić u programu uživo šokirale javnost - Otac je tukao majku, a brat je skočio na njega! (video)

- Provodim vreme na društvenim mrežama i čitam komentare o sebi kad na njih naiđem. Nema tu ništa preterano loše i uvredljivo. Smatram da je relativna stvar da li je neko mršav ili debeo i da je to stvar ukusa. Ja nikada nisam komentarisala tuđi izgled ili zaradu jer smatram da je to nekulturno. Kada naiđem na neki simpatičan komentar, rado se našalim na svoj račun. Za sebe često kažem da ću umreti debela i gladna, jer stalno kuburim s kilogramima. To je sastavni deo mog života i to će me verovatno uvek pratiti - priznala je za "Alo" Seka, pa se osvrnula na svoj pokušaj uklanjanja mnogobrojnih tetovaža koje je godinama radila.

Pročitajte i Slavlje ispod ikone - Seka Aleksić slatko darivala supruga

- Pokušavala sam da uklonim tetovaže, ali to je jako teško i bolno. Odustala sam od toga jer su tretmani bolni, a samo izblede tetovažu, a ne uklone je skroz - objasnila je pevačica.

Komentari. (0)

Loading