Fotka preslatkog mališana obišla svet: naslednik Predraga Rajkovića u centru pažnje

Autor:

30.08.2021 14:00

Foto:

Foto:

Naslednik Predraga Rajkovića protekle večeri postao je glavna tema svetskih medija, a sve zbog jedne fotke koja je oduševila sve.



Fudbaler Predrag Rajković trenutno brani boje jednog od francuskih prvoligaša. Njegovom timu ukazana je posebna čast, zbog činjenice da se debi najboljeg svetskog igrača u Francuskom fudbalu dogodio upravo protiv njih.

Oči svetske javnosti bile su uprte na travnati tepih stadiona Auguste Delaune fudbalskog kluba Reims, a susret je obeležio detalj na kraju istog. Naime, tada je naslednik našeg reprezentativnog golmana poželeo fotografiju sa najboljim fudbalerom današnjice. Ponosni otac zamolio je za fotku, te je tako nastala slika koja je brzinom svetlsosti obišla svetsku javnost i oduševila sve - Lionel Messi sa sinom golmana suparničke ekipe pozira za fotku.

Pročitajte i Ana Rajković na svet je donela zdravog dečaka, a evo kako izgleda posle samo tri dana! (foto/video)

 

 

Ana, supruga Predraga Rajkovića ubrzo nakon toga oglasila se na svom Instagram profilu, te se zahvalila Mesiju na prelepoj uspomeni. Mališan će sasvim sigurno ovu sliku obožavati, jer nemamo svakodnevno priliku da se fotografišemo sa, mnogi bi rekli, jednim od najboljih fudbalera koji je ikada igrao ovu prelepu igru.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading