Nataša Bekvalac zbunila javnost: moram dalje sama, štetiš mi i ne volim te više

Autor:

21.08.2021 20:00

Foto:

Foto:

Nataša Bekvalac zbunila javnost nedavnom objavom na svom Instagram profilu



Popularna pevačica Nataša Bekvalac jedna je od onih javnih ličnosti koja neguje izuzetno prisan odnos sa svojim obožavaocima. Vrlo često ima običaj da sa njima podeli momente iz svog privatnog života, a tako je bilo i ovog puta, kada se pohvalia jednim izuzetno velikim dostignućem.

- Sedmi dan kako nisam zapalila cigaretu. Deset godina mislila sam da su mi cigarete najbolje drugarice, uživala sam konzumirajući ih... Sve do jednog jutra kada sam ustala i shvatila da nisam slobodna žena. To me je uplašilo i jako uznemirilo. Nisam slobodna jer me kontroliše cigaret. Prvo na šta sam to jutro pomislila bila je cigareta. Zapravo sam shvatila da oboćavam ono što me uništava, šteti mi i čini me zavisnom. Slično kao kada ste sa manipulatorom... Vrlo je zavodljivo... Ovo je jedna od težih borbi koje sam vodila i moram priznati jedan od jačih protivnika. Na sreću ne postoji jača sila od sile ljubavi. Tako da.. Lepo smo se družile, sada moram dalje sama. štetiš mi i ne volim te više - poručila je Bekvalčeva u opširnoj poruci svojim obožavaocima povodom prestanka konzumacije cigareta.

Među prvima u komentarima joj je podršku pružila Ana Bekuta, koja je istakla da je imala iste probleme kao i njena mlađa koleginica, ali je iz te borbe izašla kao pobednik.

Pročitajte i Emotivno rastrojena: Nataša Bekvalac priznala kroz kakav pakao prolazi

- I tako je već šest godina bez njih. Mogu ti reći da mi uopšte ne nedostaju. Ne mogu da ih smislim. Izdrži! - pokušala je da ohrabri Natašu.

Pored tog, komentari podrške nizali su se jedan za drugim, a nema sumnje da Nataši ova podrška i te kako znači.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading