Kad njih dve igraju, ostali gledaju: Milica Pavlović i Jelena Karleuša očarale sve prisutne

Autor:

12.08.2021 15:35

Foto:

Foto:

Jelena i Milica zaigrale su na proslavi jubilarnog tridesetog rođendana Pavlovićeve, a njihov ples oduševio je sve prisutne, te ukrao svu pažnju.



Atraktivna pevačica Milica Pavlović (30), nedavno je proslavila jubilarni 30. rođendan, proslavu je upriličila gala žurkom u jednom od luksuznih loklanih restorana. Na pomenutoj proslavi pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su bili i Jelena Karleuša, popularni bit mejker Cobi i glumica Dragana Mićalović.

Upravo slavljenica i Jelena Karleuša obeležile su slavlje neverovatnim plesnim pokretima. Brojne zvanice oduševljeno su posmatrale njihov performans, te su odlučili da isti ovekoveče snimkom, koji je kasnije Milica objavila na svom Instagram profilu.

Pročitajte i Proslavu je detaljno isplanirala, ali ovo ne: Milica Pavlović iznenađena na svoj rođendan!

Jelena i Milica zaigrale i ukrale pažnju svih prisutnih!

Milica Pavlović bila je besprekorno obučena, kratka pink haljina savršeno je istakla njenu besprekornu figuru, te su njeni plesni pokreti dodatno dobili na značaju zbog ogromnih potpetica koje je ponela, te izuzetno kratke haljine. 

baš kao i njena koleginica i Karleuša je bila savršeno stilizovana, te je pomenutoj proslavi dala svoj pečat, što pojavom što hrabrim i odvažnim stajlingom. 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading