Aleksandra Tomić u neverici: Andrija Milošević isterao svoje

Autor:

12.08.2021 13:30

Foto:

Foto:

Andrija Milošević uporan je bio u nameri da svojoj izabranici Aleksandri Tomić ispriča jedan od mnogih viceva iz njegovog asortimana, međutim ona nije bila preterano raspoložena da isti sasluša.



Popularni glumac i komičar Andrija Milošević (43) svakodnevno svojim neverovatnim humorom zabavlja obožavaoce širom Balkana. Glumac vrlo često ume na svom Instagram profilu da objavi neki skeč ili ispriča interesantan vic, a njegovi obožavaoci s oduševljenjem i velikom pažnjom isčekuju svaku sledeću objavu.

Instagram

 

Andrija Milošević uporan u nameri da nasmeje izabranicu 

Svi znamo kakav je Andrija na malim ekranima - zanimljiv i originalan. Međutim, kako izgleda kada sa popularnim glumcem provodite svaki dan, najbolje zna njegova dugogodišnja devojka Aleksandra Tomić, koja se, čini se, umorila od konstantnih šala koje zbija Andrija.

Naime, Milošević je na svom Instagram profilu podelio snimak gde leži sa Aleksandrom u krevetu, te insistira da joj ispriča jedan od svojih viceva. Aleksandra je negodovala, ne želeći da sluša, no na kraju je pristala, te su se oboje slatko nasmejali.

Pročitajte i Posledica ove odluke dugo će trajati: Andrija Milošević ima novi posao

Ako je suditi po objavama koje oboje objavljuju na društvenim mrežama par nikada nije bio srećniji, njihova ljubav sve je jača, a nema sumnje da im nikada nije dosadno. Ko zna, možda se upravo tu krije tajna njihovog skladnog odnosa i sreće.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ero

12.08.2021 20:26

Andro nasao cup sa zlatom predstave za decu ujutru u podne je*e grebe d*ka Uvece obraz pod guz*cu pa za istu onu decu reklama za kladionicu.... Koji g*izavac.....