Luka Raco i Vanja Marković stavili tačku na ljubav: da li su ovo razlozi iznenadnog rastanka?

Autor:

11.08.2021 12:15

Foto:

Foto:

Luka Raco raskinuo s Vanjom Marković - vest je koja je nešto ranije odjeknula u domaćim medijima, a da li je kraj konačan ostaje da se vidi.



Pre nešto manje od godinu dana popularni glumac Luka Raco (30) i njegova partnerka Vanja Marković ozvaničili su svoju ljubav. Srećni par konstantno je objavljivao zajedničke fotografije na svojim Instagram profilima, a njihovi osmesi govorili su više od hiljadu reči. 

Jakov Simović/Gloria

 

Međutim u nekom momentu njihov odnos zapao je u krizu, koja je kulminirala navodnim rastankom. Kako su preneli brojni domaći mediji, popularni glumac i njegova izabranica odlučili su da stave tačku na svoju ljubav, uprkos velikim planovima koje su imali za zajedničku budućnost, a u prilog tome govori i činjenica da su oboje sa svojih profila na društvenim mrežama uklonili zajedničke slike.

Rastanak je izuzetno teško pao oboma, ali su i pored toga ostali pri svojoj odluci, te su rešili da ostanu u dobrim odnosima. Koliko god je Vanja želela da izađe na kraj sa svim propratnim efektima koji idu uz Lukin posao, čini se da nije uspela, te da je za njihov odnos to ipak bila prevelika prepreka.

Pročitajte i Luka Raco ovako razmišlja o braku i deci!

Petar Đorđević

 

- Vanja u potpunosti razume moj posao. Nema primedbi ni zamerki jer je svesna da je glumački posao takav, da to nije toliko bitno koliko ljudi misle da jeste kada gledaju na televiziji, da se tome pridaje preveliki značaj. Mi to shvatamo kao posao. Želim da učinim sledeći korak iz ljubavi, a ne iz papirološkog dela ili da bismo nekoga mogli da nazovemo suprugom, odnosno da budemo muž i žena. Mislim da je u suštini to mnogo više od papira - rekao je svojevremeno Luka, najavivši sledeći korak u njihovoj vezi, no ako je verovati domaćim medijima, dogodilo se potpuno suprotno. 

Pročitajte i Luka Raco sada je poznati frajer, a ovako je izgledao kao beba

Petar Đorđević

 

Ni Luka ni Vanja nisu se oglašavali povodom ovih navoda, a kako će se dalje razvijati situacija ostaje nam da vidimo u narednim danima.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading