Emotivna poruka Novaka Đokovića nakon bolnog poraza kojim je završio svoje učešće na Olimpijskim igrama

Autor:

04.08.2021 19:05

Foto:

Foto:

Novak Đoković poslao jaku poruku nakon iznenadnog kraha na Olimpijskim igrama u Tokiju, evo šta je najbolji svetski teniser poručio kolegama



Velika očekivanja nacije, izuzetno veliki napor, medijski pritisak moranja, rigidna kontrola ili nešto sasvim drugo, uticali su na neočekivanu lošu partiju Novaka u polufinalu Olimpijskih igara u Tokiju. Rezultat svega bio je bolan poraz, koji je potpuno slomio Novaka, koji se u nekoliko navrata izvinio svima. Nije Nole tražio opravdanje, stojički je prihvatio situaciju u kojoj se našao, te će svim silama pokušati da se oporavi kako bi se što bolje spremio za nastavak sezone.

Kada su se strasti nakon neočekivanog poraza smirile, Novak je odlučio i da uputi reči podrške svojim kolegama, koji nastavljaju svoju borbu za medalje u Tokiju, a njegovu poruku prenosimo vam u celosti:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Novak Đoković poslao jaku poruku kolegama!

- Velika je čast bila predstavljati Srbiju na Olimpijadi. Žao mi je što se ono posebno iskustvo nije završilo sa jednom od medalja za mene, ali to me čini još motivisanijim da nastavim sa radom i da se vratim još jači u Pariz za tri godine. Svu sreću želim našim sportistima koji nastavljaju borbu za medalju! Navijamo - poručio je Nole, tako najavivši novi pohod na najsjajnije odličije za tri godine u gradu svetlosti.

Pročitajte i Novak Đoković: Izuzetno sam iscrpljen emotivno

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Verujemo da aposlutno niko neće zameriti Novaku na ovom porazu, nakon toliko radosti koju je doneo svima, te načina na koji predstavlja Srbiju u svetu. Verujemo da će se Nole vratiti jači, bolji i spremniji, a nama ostaje samo da navijamo za njega, ali i naše momke i devojke koji su i dalje u trci za medalju, te koji se hrabro bore da što bolje predstave našu zemlju u Tokiju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Vaska

06.08.2021 12:16

Sport je takav u jednom trenutku pobeđuješ a u drugom gubiš. Nema zašto da se izvinjava Nole, on je dokazao dosad svoju vrdnost, ipak je on svetski broj jedan.Bravo Nole za sve što si učinio i kao humanista, i drugi imaju novac pa nisu dali u humanitarne svrhe. Odličan ambasador svoje zemlje, mnogi su čuli za Srbiju sa tobom. Srećno i dalje.