Teška vremena: Severinin osmeh krije mnogo tuge

Autor:

31.07.2021 18:00

Foto:

Foto:

Pevačica Severina Kojić suočava se u 2021. godini samo s lošim vestima: posle pljačke stana u Zagrebu i potpunog zahlađenja odnosa sa suprugom Igorom Kojićem, nedavno je Županijski sud u Splitu prolongirao odluku o starateljstvu nad sinom Aleksandrom



Iako na sceni i u javnosti deluje perfektno, često noseći osmeh kao najlepši ženski aksesoar, Severini Kojić (49) poslednje nedelje donele su nove nevolje. Na ročištu koje je nedavno održano u Županijskom sudu u Splitu povodom njenog zahteva za reviziju odluke o starateljstvu nad njenim devetogodišnjim sinom Aleksandrom, kojeg je dobila u braku sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, nije  ništa konačno odlučeno, što je pevačica veoma teško podnela.

Pročitajte i Severina u elementu - providna haljina, a šampanjac se hladi

Profimedia

 

- Jako sam tužna. Dvadeset meseci moje dete je bez majke i ja sam bez deteta pod jako neobičnim okolnostima, ali verujem u pravdu i nadam se da će biti sve u redu - prokomentarisala je Severina odluku, zapravo prolongiranje odluke suda.

Prema rečima njenog advokata Mata Matića, na odluku suda čekaće se oko mesec dana. On nije želeo da šire obrazloži pravnu situaciju s obzirom na to da bi na taj način mogao da naškodi interesima strane koju zastupa u ovom slučaju. 

Pročitajte i Noge preko glave - Severina doživela nezgodu

Profimedia

 

I nije to jedini problem s kojim se u 2021. srela najpopularnija hrvatska pevačica. Osim što zbog pandemije nije mogla da se druži sa svojom vernom publikom, opljačkan joj je stan u Zagrebu, a sa suprugom Igorom Kojićem, beogradskim fudbalskim menadžerom, zahladnela je odnose do tačke neviđanja. Jedini razlog za optimizam daju joj nešto liberalnije epidemiološke mere u poslednje vreme, zahvaljujući čemu može da održava koncerte. Koliki je magnet za publiku različitih generacija videlo se pre nekoliko dana kada je nastupila u Vrnjačkoj Banji. Tada, pred dvadesetak hiljada ljudi, doživela je peh na bini. Pala je, brzo ustala i nastavila da peva kao da se ništa nije dogodilo. 

- Malo sam natukla kičmu, ali vredelo je, zbog vas dvadeset hiljada pod kišobranima, vredelo je - objasnila je pevačica.

Pročitajte i Severina i Igor Kojić OVIM potezom stali na kraj brojnim glasinama o razvodu - sada je sve jasno!

Profimedia

 
METAFORA ŽIVOTA

Njen nastup u Vrnjačkoj Banji predstavlja metaforu njenog života. Pala je, brzo se podigla kao mačka, otresla prašinu s kolena i nastavila dalje. A poslednje godine nisu joj donele mnogo toga lepog, mada, po svemu što je činila za svoju bližu i dalju okolinu, nije zaslužila takav tretman sreće i sudbine.

Od kraja 2019, kada je sud posle pet mučnih godina “razvlačenja” po sudnicama i medijima starateljstvo nad Aleksandrom dodelio njegovom ocu, pojavila se seta u Severininim očima. Bez obzira na to koliko se trudila da nastavi s “normalnim” životom, ona je prisutna u svakom njenom pogledu. Retko se dešava u sudskoj praksi da maloletna deca nakon razvoda ne pripadnu majci, pa je njen slučaj dobio veliki odjek u javnosti. Pevačica, koja je proglašena nepodobnom majkom, odluku suda ocenila je kao sramnu i često se žalila i u medijima i na društvenim mrežama. Kako po zakonu dete može da viđa samo dva puta nedeljno, svakog drugog vikenda i pola vremena tokom praznika, kao i nekoliko nedelja tokom leta, te retke trenutke sreće sa Aleksandrom ne propušta, a ponekad ih stidljivo okači na instagramu. Nedavno je postavila nekoliko fotografija sa Plitvičkih jezera gde je uživala sa sinom u pravim letnjim avanturama. On ju je naterao da se spušta zip-lajnom, pa se pohvalila videom, a videli smo je i kako jaše konja i hrani jelene u rezervatu. Pored snimaka i fotografija, citirala je velikog naučnika Nikolu Teslu, čije reči stoje napisane na ulazu u nacionalni park: “Ako ne znate kako, posmatrajte pojave prirode, ona će vam dati jasne odgovore i inspiraciju.”

Pročitajte i Posle perioda velike tuge konačno ima razloga za osmeh - Severina oduševljena radosnim vestima!

Profimedia

 

Priroda ju je očigledno inspirisala, pa je na nastupima koji su usledili imala ne samo zanimljivu koreografiju nego i krajnje interesantan kostim. Na prvi koncert, u diskoteci u Bolu na Braču, ona i njena ekipa muzičara ušetali su obučeni kao likovi iz serije “La casa de papel”, što može biti aluzija na pljačku njenog stana u Zagrebu, koja se dogodila sredinom juna, dok je pevačica bila na odmoru. Razbojnici su upali na njen posed, vezali šezdesetpetogodišnju kućnu pomoćnicu i odneli vredne dragocenosti, a Severinu ni to nije, izgleda, mnogo potreslo.

- Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrednost, ali se mogu nadoknaditi, a izgubljeno vreme bez mog deteta se ne može nikad nadoknaditi - izjavila je tada za Jutarnji list, otkrivši svoju najveću slabost - dane provedene bez sina.

Pročitajte i Najzad znamo istinu - Severina otkrila tajnu mladalačkog izgleda!

Profimedia

 
FREE BRITNEY

U Vrnjačkoj Banji imala je manje interesantan autfit, ali je on nosio jaču poruku. Na binu se popela u majici na kojoj je pisalo “Britney” i otkrila da se oseća poput američke pevačice Britni Spirs kojoj je na sudu uskraćena autonomija nad finansijama, ličnim životom i mentalnim zdravljem. Takođe, Britni je davne 2007. godine, nakon razvoda od tadašnjeg supruga Kevina Federlajna, oduzeto starateljstvo nad dvoje dece.

#FreeBritney poručila je Severina, ali ono o čemu nijednom nije rekla ni reč jeste razlaz sa Igorom Kojićem, za koga se udala 2015. godine. No, i o tome, kao i o celom njihovom braku, možemo samo da nagađamo, jer nijedno od njih dvoje se nije oglašavalo za medije tim povodom. S obzirom na to da je fudbalski menadžer bio jedina osoba koju je pevačica pratila na instagramu, da je njihovom braku došao kraj bilo je jasno u julu ove godine kada su i jedno i drugo obrisali zajedničke slike sa svojih profila i odlučili da se više ne prate. 

Komentari. (1)

Loading
Glam

01.08.2021 11:59

To što je otac dobio starateljstvo nad detetom trebalo bi da je ako želi da bude dobra majka svom detetu, natera da preispita svoje prioritete i prestane da i dete i ceo slučaj koristi u reklamne svrhe...a tuga u očima...više umor...u četiri dana fotkala se od Španije do Portoroža...dete bi trebalo da viđa vikendom, ali tada su tezge...tuga stvarno....JADNO DETE