Skandal ih ujedinio: Nina i Lečić nikad prisniji

Autor:

30.07.2021 17:00

Foto:

Foto:

Nina Radulović je sa sinom na crnogorskom primorju, a odatle redovno obaveštava svoje pratioce o tome koliko joj odmor, posle svega, prija



Stres izazvanskandalom u koji je bio umešan njen bivši suprug Branislav Lečić izgleda se bliži kraju, pa i voditeljka Nina Radulović može da uživa u zasluženom odmoru u Budvi.

Pročitajte i Opet bez brusa - Nina Radulović uživa na moru

Ona odlično izgleda u bikiniju, a na svakom snimku koji je objavila ne skida osmeh sa lica, dok, prema očevicicma, on ne jenjava ni kada je Nina na vezi sa Lečićem, a to je, izgleda, prilično često.

Poznato je da su lepa voditeljka i glumac od razvoda u dobrim odnosima i da se zajedno brinu o sinu, ali izgleda da ih je loše vreme učinilo još prisnijim. U jeku skandala, voditeljka nije davala nikakve izjave za medije, što je već samo po sebi čin podrške, a upućeni tvrde da mu je Nina dala bezrezervnu podršku u teškim momentima.

Pročitajte i Zid tišine - Zašto ćute bivše supruge Branislava Lečića?

Privatna Arhiva

 

Kako izvor tvrdi, bivši supružnici su sada još bliži nego pre, a Nina ga ovih dana zove i po nekoliko puta dnevno.

- Nina i Leka su u sjajnim odnosima. Čuju se svakodnevno po nekoliko puta. Ona ga redovno zove zbog njihovog sina. Govori mu šta je mali jeo, kako je proveo dan, savetuje sa sa Branislavom kada je dečak neposlušan. Ponašaju se kao da su u braku, iako već godinama nisu zajedno - rekao je izvor, prenosi Mondo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading