Zbog visine, dugog sedenja i nedostatka fizičkih aktivnosti, Nina Radulović je godinama patila zbog bolova u leđima. Nakon što je silazeći niz stepenice doživela manju nezgodu, a potom preležala virus korona prošle godine, što je dodatno pogoršalo probleme s kičmom, operacija je bila neizbežna.  

Pročitajte i Nina Radulović - Operacija je bila neizbežna

Operisana je endoskopski, nakon čega je prvo mirovala neko vreme, a onda je krenula na fizikalnu terapiju. Vežbe su neophodan deo procesa oporavka, a ako je suditi prema njenim postovima na društvenim mrežama, one su i danas nezaobilazni deo njene svakodnevne rutine. Čak i kad je na odmoru. 

Instagram

 

Nina trenutno uživa u Budvi, a osim što provodi vreme sunčajući se, deo njene svakodnevne rutine je odlazak u teretanu, koja se nalazi u sklopu hotela u kome je odsela. 

- Jutarnja rutina. Svi sa operisanom kičmom će me razumeti, napisala je Nina u opisu snimka koji je postavila na instagramu. 

Pročitajte i Tajni obožavalac - Nina Radulović dobila ono što nije očekivala

Ipak, više od snimaka iz teretane, obožavaoci uživaju u voditeljkinim slikama sa plaže, na kojima se vidi njeno izvajano telo. 

Pogledajte samo neke od njih: 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading