Nina Radulović na parteru: Da li kičmi prija ono što radi (Foto)

Autor:

29.07.2021 21:42

Foto:

Foto:

Nina Radulović je godinama imala problem sa kičmom, sve dok je prošle godine nije operisala, zbog čega danas radi odgovarajuće vežbe, koje ne propušta čak ni kad je na odmoru.



Zbog visine, dugog sedenja i nedostatka fizičkih aktivnosti, Nina Radulović je godinama patila zbog bolova u leđima. Nakon što je silazeći niz stepenice doživela manju nezgodu, a potom preležala virus korona prošle godine, što je dodatno pogoršalo probleme s kičmom, operacija je bila neizbežna.  

Pročitajte i Nina Radulović - Operacija je bila neizbežna

Operisana je endoskopski, nakon čega je prvo mirovala neko vreme, a onda je krenula na fizikalnu terapiju. Vežbe su neophodan deo procesa oporavka, a ako je suditi prema njenim postovima na društvenim mrežama, one su i danas nezaobilazni deo njene svakodnevne rutine. Čak i kad je na odmoru. 

Instagram

 

Nina trenutno uživa u Budvi, a osim što provodi vreme sunčajući se, deo njene svakodnevne rutine je odlazak u teretanu, koja se nalazi u sklopu hotela u kome je odsela. 

- Jutarnja rutina. Svi sa operisanom kičmom će me razumeti, napisala je Nina u opisu snimka koji je postavila na instagramu. 

Pročitajte i Tajni obožavalac - Nina Radulović dobila ono što nije očekivala

Ipak, više od snimaka iz teretane, obožavaoci uživaju u voditeljkinim slikama sa plaže, na kojima se vidi njeno izvajano telo. 

Pogledajte samo neke od njih: 

 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading