Tijana Bogdanović: Medalja u Tokiju ima veću težinu

Autor:

27.07.2021 14:00

Foto:

Foto:

Nakon što je osvojila drugu medalju na olimpijskim igrama, srpska reprezentativka u tekvondu u telefonskom razgovoru za Gloriju otkrila koje odličije joj je draže



Srpska reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović (23) osvojila je bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju u konkurenciji do 49 kilograma. Nakon strelca Damira Mikeca, bilo je to drugo odličje za našu zemlju koja je i taj trijumf dočekala sa oduševljenjem.

- Nadam se da sam donela sreću Srbiji i obradovala sve naše sunarodnike. Pored moje, tu su i druge medalje i nadam se da će i ostali naši sportisti biti uspešni - rekla je skormno Tijana za Gloriju, u telefonskom razgovoru.

 Pročitajte i Tijana Bogdanović šampionka Evrope!

gettyimages

 

Rođena Kruševljanka došla je do medalje na svojim drugim igrama jer je na prethodnim, 2016. u Rio de Žaneiru, uzela srebro. Druga medelja joj je, kako priznaje, draža:

- Ova, druga medalja ima mnogo veću težinu. Pre pet godina sve je bilo drugačije. Bila sam mlađa i nisam imala šta da izgubim. U proces olimpijskih igara za Rio ušla sam posle godinu dana kvalifikacija, a sada je sve trajalo pet godina. Dosta rada je iza mene, dosta uspona i padova, poput izgubljenog prvog kola što mi nije lako palo. Zahvalna sam što sam imala priliku da se borim makar za bronzanu medalju.

Opširnije čitajte u narednom štampanom izdanju magazina Gloria koje na kisocima biti 2. avgusta

 

Komentari. (0)

Loading