Dominacija bradavica: Sergej Trifunović na originalan način sluša muziku (Foto)

Autor:

22.07.2021 22:20

Foto:

Foto:

Sergej Trifunović poslednjih dana snima srpsku verziju serije Dinastija, a sa seta svakodnevno postavlja urnebesne videe i slike.



Iako letnje mesece provodi na setu, umesto na (od)moru, čini se da to Sergeju Trifunoviću nimalo ne smeta. 

Glumac, koji trenutno snima srpsku verziju čuvene serije Dinastija, svakodnevno uživa sa kolegama, praveći pritom  jedinstvena svedočanstva sa snimanja

Zahvaljući njemu saznajemo ne samo da je atmosfera na setu Dinastije urnebesna, nego i da će serija, zahvaljujući hemiji koja vlada među glumcima, biti odlična. 

Pročitajte i Hleb sa sedam kora - Mima Karadžić lipsao na +40

Samo neki od glumaca koji igraju u Dinastiji su Milutin-Mima Karadžić, Aleksandar Radojičić, Marija Karan, Predrag-Peđa Bjelac, Branimir Popović, Frano Lasić, Milena Živanović, a sa većinom od njih Sergej ima poneku interesantnu fotografiju ili video.

Ipak, danas je okačio samo svoju sliku, i to u toplesu, pri čemu je na jednu bradavicu zakačio gajtan. 

Iako je to neobično za njega, Trifunović pored slike nije ostavio nikakav opis, mada je napravio seksualnu aluziju koja je pokrenula lavinu komentara glumčevih fanova. 

Pročitajte i Čiji je lepši - Sergej i Bjela prošetali ljubimce

"Naježih se", "Dobra instalacija", "Fantastičan si", "Kakvo telo, kakva snaga", samo su neki od komentara obožavaoca koji uglavnom pozdravljaju sve glumčeve zabavne sadržaje na mrežama. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading