Glumici Mirki Vasiljević (30), koja s partnerom, fudbalerom Vujadinom Savićem, čeka četvrto dete, ostvarila se najveća želja, da ima veliku porodicu. Sinovi Andrej (10) i Mihailo (7) i kćerka Adrijana (8) početkom oktobra dobiće sestru, a gde će beba doći na svet, zavisi od Vujadinovih profesionalnih obaveza. Posle zajedničkog letovanja, on se vratio na Kipar, gde nastupa za Apoel iz Nikozije, dok se Mirka s decom vratila u Beograd.

- Svaki put sam se porađala tamo gde je bio i Vujadin, pošto ne želimo da budemo razdvojeni. Relativno brzo ostvarilo nam se sve što smo hteli za našu porodicu, jer svaki put kad smo poželeli prinovu, to

Pročitajte i Mirka Vasiljević: porođaj je nešto najlepše, nešto što se pamti čitavog život

Jakov Simovic

 

Posle porođaja, Mirka i Vujadin planiraju svadbu.

- Sve vreme sam ja ta koja koči i odlaže venčanje. Sa dvadeset sam imala želju da sve bude idealno, od dekoracije do zavesa, a s vremenom sam postala zrelija i iskusnija, svesna činjenice da nema potrebe za svim tim detaljima. Da smo se ranije venčali, imali bismo manji problem s prostorom, pošto se krug prijatelja znatno proširio s godinama. Oni su nam najveće bogatstvo, jer je najvrednije kad imate stabla na koja možete da se naslonite. Šta god da posedujete, a nemate s kim to da podelite, džaba.

Ostatak intervju pročitajte u aktuelnom izdanju magazina GLORIA

Čitajte i:

Komentari (0)

Loading