Ceca Ražnatović raskinula s Bogdanom? Evo šta o tome kaže popularna pevačica

Autor:

20.07.2021 21:35

Foto:

Foto:

Ceca Ražnatović raskinula s Bogdanom, reči su koje su šokirale domaću javnost nedavno, a šta na to kaže čuvena pevačica?



Ljubav Ceca Ražnatović i Bogdana Srejovića mesecima je bila glavna tema domaćih medija, mnogo puta do sada pojavljivale su se brojne spekulacije o njihovom rastanku, međutim par je odbijao da komentariše iste.

Ipak, Ceca je sada odlučila da stane na kraj glasinama, te je odlučila da odgovori na glasine koje su se nedavno pojavile.

- To su gluposti. Ako nemam dečka, onda me spajaju sa muškarcima. Kada imam dečka onda sam raskinula. Da se razumemo, sve je u najboljem redu - ispričala je Ceca za Alo i time demantovala pisanje domaćih medija.

Pored pomenutih napisa, javnost je bila oduševljena načinom na koji je Ceca izašla na kraj sa pljuskom koji ju je zadesio dok se nalazila na bini. Ipak, uprkos odličnoj atmosferi pevačica je otkrila da je nakon toga imala određenih zdravstvenih problema.

Pročitajte i Anastasija Ražnatović uputila jaku poruku Ceci, kako će ona reagovati na to?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Problem je bio taj što je bina udaljena od smeštaja gde sam se spremala oko dvadeset minuta vožnje, te se tako na meni osušila mokra odeća i tako sam se razbolela. Danima sam primala jake injekcije, te infuzije i inhalacije. Ali kao što vidite, uspela sam da se oporavim - zaključila je pevačica za pomenuti medij.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading