Kraj jedne karijere: Kako su se razišli putevi Žike Todorovića i Koje

Autor:

19.07.2021 16:15

Foto:

Foto:

Srđan Todorović je u jednom momentu svog života ostavio palice za bubanj i otišao na prijemni za glumu



Srđan Todorović, leta 1984. godine, služi vojni rok. Za to vreme mu je muzička karijera stopirana, a kako kaže, njegov otac, čuveni Bora, njom i nije oduševljen.

Pročitajte i Emotivno prisećanje - Srđan i Bora Todorović rame uz rame

- Kada sam bio u vojsci Bora je svratio u posetu, doneo mi tekst i rekao: ‘Imaš nedelju dana da naučiš tekst i doći ćeš u Beograd da polažeš prijemni na akademiji. Uostalom i ako ne položiš imaćeš nedelju dana slobodno’. Znam da nije bio oduševljen idejom da budem bubnjar, baraba kako je on to govorio. Tako sam postao i glumac, a za ono drugo već ne znam - piše Srđan na jednoj svojoj objavi na Instagramu.

Pročitajte i Selfi o kome se priča - Danica Maksimović i Žika Todorović kao deca

Ali niko nije bio ni svetan, da će se Borine ideje apsolutno obistiniti, jer će tih sedam dana odsustva Srđanu doneti više promena nego što se nadao.

Pročitajte i Žika Todorović žali što nije slušao oca - Uvek igram barabe

- Dobio sam tih čuvenih 7 dana slobodno iz vojske, polagao na akademiji i ovde Koja i ja kod moje mame dogovaramo o nastavku saradnje u Disciplini Kičme, ali sa dva kompleta bubnjeva (Kele i ja). Paradoksalno je da niko od nas nije svestan da je to početak kraja moje r'n'r karijere. Istovremeno i početak jedne druge. Jun '84 - piše Srđan Todorović uz objavljenu fotografiju.

Komentari. (0)

Loading