Anastasija Ražnatović u zagrljaju misterioznog mladića, šta će na to reći njen dečko?

Autor:

18.07.2021 15:35

Foto:

Foto:

Anastasija Ražnatović u zagrljaju misterioznog mladića, a sudeći prema širokom osmehu mlada pevačica uživa u njegovom društvu.



Mlada umetnica sa svojim pratiocima vrlo često deli, za nju bitne trenutke, na svom Instagram profilu. Anastasija konstantno objavljuje fotografije i snimke, koje njeni obožavaoci s oduševljenjem komentarišu, međutim, nedavno je pevačica na svom storiju podelila fotku s misterioznim mladićem koja je iznenadila njene pratioce.

Naime, na pomenutoj fotografiji Anastasija uživa u društvu momka, koji se, sudeći prema tagu koji je pevačica postavila uz fotku zove Stevan. Očigledno je da su vrlo bliski, a pevačicin osmeh potvrđuje to.

Pročitajte i Anastasija Ražnatović uputila jaku poruku Ceci, kako će ona reagovati na to?

Instagram screenshot

 

S obzirom na činjenicu da Anastasija već duže vreme uživa u ljubavi sa Đorđem Kuljićem, njeni obožavaoci postavili su pitanje kako će on reagovati na ovu fotku. Međutim, mlada pevačica mnogo puta do sada isticala je koliko je njena veza stabilna, a osim priče par je i delima potvrdio da je ljubav poprilično jaka, te nema sumnje da su Anastasija i pomenuti mladić samo prijatelji i ništa više od toga.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading