Ekskluzivne fotografije

Nikolas Kejdž javnosti predstavio tri decenije mlađu devojku: Riko ukrala pažnju svih prisutnih

Autor:

15.07.2021 12:05

Foto:

Foto:

Devojka Nikolasa Kejdža ovih dana glavna je tema svetskih medija, a mnogi se pitaju da li je čuveni glumac ovaj put preterao.



Čuveni glumac Nikolas Kejdž (56) važi za velikog zavodnika. Pet puta se ženio, a njegov ljubavni život vrlo često bio je glavna tema svetskih medija. Ipak, ljubav sa sadašnjom suprugom Rikom Šabata nije hteo da eksponira u javnosti. Par je uživao u privatnosti, međutim nedavno su se pojavili na premijeri filma 'Prase' u Los Anđelesu, što im je ujedno bilo i prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti.

Gettyimages

 

Ekscentrični dekica, svoju 31 godinu mlađu suprugu upoznao je prošle godine u Japanu. Na večnu vernost Nikolas i Riko obavezali su se putem aplikacije Fejstajm, a svečana ceremonija venčanja održana je u februaru ove godine u kasinu.

Interesatna je činjenica da je Riko rođena 1995. godine, a upravo te godine Kejdžov film 'Napuštajući Las Vegas' krunisan je prestižnom nagradom Oskar.

Na premijeri pomenutog filma, Riko Šabata ponela je crnu elegantnu haljinu, preko koje je nosila ogrtač, a primetno je bilo da joj nije bilo prijatno ispred brojnih bliceva fotoreportera, te se čvrsto držala za supruga, koji se odlučio za klasičnu kombinaciju sivo odelo i bela košulja.

Pročitajte i Brak (ni)je za njega: Samo što se oženio Nikolas Kejdž već traži razvod

Odavno je poznato da je kao neka vrsta trenda u Holivudu postalo sklapanje bračne zajednice među parovima sa ogromnom razlikom u godinama. Međutim, kako navode strani mediji, Šabata je mlađa od najstarijeg sina Nikolasa Kejdža što čak i za standarde Holivuda predstavlja zaista bizarnu činjenicu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading