Kako će Divac reagovati na ovo: Ana u ludom letnjem plesu

Autor:

14.07.2021 22:30

Foto:

Foto:

Ana Divac, supruga najslavnijeg srpskog kašarkaša Vlada, dozvolila je sebi da se zabavi i opusti



Osim po košarci i humanitarnom radu, Vlade i Ana Divac su prepoznatljivi kao skladan bračni par. I kod njih je, kao i u svakoj drugoj bračnoj zajednici, bilo problema.

Pročitajte i Petra, ćerka Vlada i Snežane Divac - Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu

Luka Šarac

 

- Što sam starija, a nadam se i mudrija, sve više uviđam da čak ni recepti za kolače ne ispadnu svima isto. Naše iskustvo ne mora da radi za drugoga. Eto, za sada smo uspeli da prevaziđemo sva iskušenja a da i dalje možemo da se smejemo - istakla je Ana jednom prilikom za Gloriju, a onda je otkrila ko je više popuštao i prilagođavao se tokom tri decenije zajedničkog života.

Pročitajte i Vlade Divac - Kako sam poželeo da budem dobrotvor

- Svaki odnos ima faze. Postoje dani kada ni sebe ne možemo da podnesemo. Nekako mislim da je važnije prihvatanje od popuštanja. Meni je bitno da u svakom trenutku mogu da budem ono što jesam, čak i kada se to nekome ne dopada. Kroz naša zajednička sazrevanja i menjanja, eto, desilo se da se i dalje sviđamo jedno drugom - naglasila je Ana.

Ana je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj zaneseno igra i čini se da je ovim malim oduškom baš to i demonstrirala - čini se da je bila ona, u trenutku i svoja.

Pročitajte i Ana i Vlade Divac - 30 godina bračne sreće - Najvažnije je da se puno smejemo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

A s obzirom na količinu radosti koja obasjava njeno lice, čisto sumnjamo da bi Vlade imao zamerki.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading