Sve je spremno za dolazak prinove: Anja Alač sa suprugom izabrala ime za naslednika

Autor:

14.07.2021 16:00

Foto:

Foto:

Dok odbrojava dane do porođaja, glumica Anja Alač priznaje da je razmažena trudnica i otkriva da je ime nasledniku odabrao otac, strit art umetnik Andrej Josifovski



Glumica Anja Alač (32) očekuje dečaka, koji bi na svet trebalo da dođe u septembru. Zajedno sa partnerom, beogradskim umetnikom Andrejom Josifovskim (30), ušla je u sam kraj priprema za dolazak bebe, a kako je prestala da radi u pozorištu pre nekoliko meseci, njen život dobio je sasvim novu, drugačiju dimenziju.

Jakov Simović

 

- Sve radimo polako, nigde ne žurimo. I ne opterećujemo se šablonima. Ne smatram da sve mora da bude plavo zato što čekamo muško dete.

Hoće li beba naslediti nešto vaše ili kupujete sve novo?

- Krevetac u kome sam prvo ja spavala, pa onda moj sedam godina mlađi brat, i ogradicu. Moji su to sačuvali.

Jeste li bili uzbuđeni kad ste otkrili da nosite dečaka?

- Bila sam veoma srećna kad sam saznala da sam u drugom stanju i iako mi pol bebe nije važan, potajno sam priželjkivala dečaka.

Pročitajte i Anja Alač uživa u njegovom zagrljaju, njeno srce osvojio je ovaj dečko? (foto)

Jakov Simović

 

Razmišljate li o imenu?

- Da, već smo ga odabrali. Predložio ga je Andrej, a meni se odmah dopalo.

Poslednji intervju radili smo pre nekoliko meseci kada ste bili u četvrtom mesecu trudnoće. Šta se od tada promenilo?

Jakov Simović

 

- Trudnoća je vrlo specifično stanje jer se od vas implicitno, ali zapravo vrlo svesno očekuje da kao biološki predodređeno biće za rađanje sve hendlujete savršeno, a vi ste, zapravo, vrlo osetljivi. U trudnoći je sve pojačano, ukusi, mirisi, dodiri su intenzivniji. Osećam se kao da sve opažam prvi put. Do četvrtog meseca nije tako, a onda, kad prođu mučnine i stanete na noge, zaista počnete da uživate u tom, s razlogom nazvanom drugom stanju. Sve je drugačije, a meni dodatno jer sam i prestala da radim, pa sam odjednom dobila mnogo vremena. A opet, nisam bila dokona - čitala sam, šetala, išla van Beograda, pravila muziku, učila italijanski.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

Komentari. (1)

Loading
Свјетлана

15.07.2021 16:58

И, како ће се звати? Заправо ме уопште не занима, нека је здрав и весео, али ви сте такве мутљавине са насловима, то се некада звао ЛАЖОВ, а не "новинар"