Dama se rađa: Milica Milša fotografijom starom deset godina oduševila sve

Autor:

18.07.2021 12:45

Foto:

Foto:

Glumica Milica Milša fotografijom starom deset godina oduševila je svoje pratioce i još jednom pokazala zbog čega je publika obožava.



Popularna glumica Milica Milša (53) oduvek je važila za odmerenu i lepu ženu. Svoju karijeru trudila se da gradi na osnovu svog talenta, harizme i nesvakidašnje lepote, te je svoj put krčila težim putem. Dugo godina Milica je oduševljavala ljubitelje filma kraj malih ekrana, ali i na daskama koje život znače a nedavno objavila je i fotografijom staru deset godina, kojom je samo potvrdila svoju klasu.

Naime, Milica Milša na svom Instagram profilu objavila je fotku sa snimanja kultne serije 'Bela Lađa', gde je tumačila Melisu. Iako je i u trenutku fotografisanja već dobrano zagazila u četvrtu deceniju života, izgledala je zaista fenomenalno. 

Pročitajte i Potresna poruka Milice Milše: Podsećanje na bezbrižne dane sa mamom!

Nakon što je snimanje pomenute serije završeno, Milica je u narednih godinu dana učestvovala u još dva projekta, nakon čega je napravila pauzu punih sedam godina, kada se ulogom Drinke u seriji 'Junaci našeg doba' vratila na scenu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading