Jelena Karleuša: Ne želim da učestvujem u bolnom padu Svetlane Ražnatović!

Autor:

13.07.2021 22:16

Foto:

Foto:

Pevačica Jelena Karleuša objavila je danas da je odbila da učestvuje u epizodi serijala "Junaci doba zlog" koja se bavi likom i delom pevačice Svetlane Cece Ražnatović



Kako navodi u svojoj Instagram objavi, Karleuša je odbila sudelovanje u pomenutom dokumentarcu, ne zato što nema šta da kaže na temu zločina folk zvezde, već zato što već dve decenije o tome govori javno uprkos tome što su njen govor pojedini mediji zdušno zataškavali.

Pročitajte i JK i psovke - Osuđujete Sadika a veličate Mladića

Ata Images

 

- Zvali su me da učestvujem u ovom dokumentarcu o Svetlani Ražnatović i svedočim o zlu koje sam od nje i njene ekipe doživela. Odbila sam, ne zato što nemam šta da kažem, već zato što ja o tome govorim već 20 godina javno. To što je narod tek sada ‘otvorio oči’ i shvatio ko je ova žena, to je već druga tema! Ona je najveća sramota srpskog naroda jer ju je narod nazvao ‘srpskom majkom’, a ona je bila sve, samo ne majka. Blizak saradnik ubica, otmičara, ratnih zločinaca, ubica premijera. Spisak je stravičan - stoji u objavi Jelene Karleuše.

- Imala sam mu*a da 20 godina javno govorim o tome, dok su me plaćeni mediji satanizovali i zabranjivali (zabranjuju me i dalje, ali sada mogu samo da ga du*aju). Sada kada je njeno prošlo i kada je nebitna, ne želim da učestvujem u bolnom padu te žene. Ali ga je svakako zaslužila - napisala je Karleuša.

Pročitajte i Na Karleušinom nastupu jedan gost ukrao svu pažnju!

intagram / Jelena Karleuša

 

Podsetimo, pre nego što je emisija „Srpska majka“ iz serijala „Junaci doba zlog“ stigla na sto montažera, folk pevačica Svetlana Ražnatović je najpre redakciji televizije N1, a potom produkciji JSP preko pravnog zastupnika uputila zahtev "da se ne emituje emisija o njegovoj klijentkinji“ Navedeno je i da će, ako se ne postupi u skladu sa dopisom, Svetlana Ražnatović biti prinuđena da „pokrene odgovarajuće sudske postupke kako bi zaštitila svoj lik i delo“ - piše "nova.rs"

Komentari. (4)

Loading
ceca

14.07.2021 09:02

Gledala sam emisiju i na kraju su prikazali u slikama ko nije hteo da učestvuje u emisiju. Za dotičnu nisu prikazali da nije htela da učestvuje?!

Edit

14.07.2021 09:43

Nista cudno,opet slagala :)

Lela USA

14.07.2021 19:01

Zivimdecenijama u Americi pratim zbivanja u Srbiji. Citam. Kurir...ovo pisanje o Ceci I njenoj deci je previse kompromotujuce za Kurir. Sve se svodi na sminku.kafice..frizure...lep primer neobrazovane December koja nemaju zivotni cilj...bruka.

Bb

17.07.2021 14:34

Jelena,Candu si zaboravila!!! Ista ste vi klasa!!!!