Recept za srećan brak Jelene Karleuše: Ako previše filozofirate ostaćete sami!

Autor:

12.07.2021 22:30

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša i Duško Tošić održavaju svoju vezu već 15 godina uprkos "zlim jezicima" koji često sugerišu da je njihovom braku kraj



Jelena Karleuša je nedavno komentarisala svoju ljubav sa fudbalerom, pa je bez ulepšavanja istakla ono što smatra receptom za dugovečnu ljubav.

Pročitajte i Na Karleušinom nastupu jedan gost ukrao svu pažnju!

- Smatram da, kada je reč o Dušku, da me on najviše voli bez šminke, bez ikakvih dodataka koji prljaju majicu, košulju, lice, jastučnicu... Nego, kad sam ja ja, a to je negde i najbitnije za jednu ženu, da te muškarac koji te voli, voli onakvu kakva ti zapravo jesi. Jer ovo, ovo nisam ja, ovo je moj posao. Ja privatno i ja poslovno uopšte nismo iste ličnosti - istakla je Karleuša za Story i dodala:

- Niko nije savršen, ne postoji savršen. Ja nisam savršena. Svi imamo mane, a ja najviše. Ja prva. Poenta je prihvatiti nekog i voleti nekog sa svim tim manama. Ako tražite idealnog, teško se to nađe. Ako previše filozofirate, ostaćete sami. Treba samo naći balans, da dobre stvari budu više izražene od onih loših stvari i raditi na tome, na komunikaciji. Nekad mane znaju da budu jako interesantne. Moje su jako seksi... - rekla je.

Pročitajte i Karleuša opet u akciji - Nit manji kupaći, nit veće poprsje!

Eddy Adlan

 

Pevačica je potom objasnila kako razlikovati trenutnu fascinaciju od prave ljubavi.

- Kada su ljudi i u dobru i u zlu tu, kada želiš život da daš za nekoga, e to je onda prava stvar. A, onaj na koga se ložiš na Instagramu, što je dobar dasa, ti ne želiš život da daš za njega. Daš mu možda nešto, ali ne sve. A ovo je ipak neko za koga bih dala život - istakla je Karleuša, prenosi "Telegraf".

Komentari. (0)

Loading