Vratite ženi život: Madona pružila podršku koleginici!

Autor:

12.07.2021 18:30

Foto:

Foto:

Britni Spirs je šokirala javnost svojim potresnim svedočenjem pred sudom. Njeni fanovi dugo su sumnjali da se pop zvezda nalazi u nekoj vrsti zatočeništva, a nakon što je sud odbio Britnin zahtev da se ukine starateljstvo koje njen otac ima nad njom, sve više ljudi staje na njenu stranu



Veliki broj poznatih ličnosti apelovao je na sud da ukine starateljstvo nad Britni Spirs.

Pop zvezda Madona (62) je jedna od njih. Ona je, naime, nedavno pružila podršku svojoj koleginici objavivši na svom Instagramu jasnu poruku.

Pročitajte i Fanovi zanemeli od tuge - Britni Spirs izgubila bitku

Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images

 

Madona je objavila fotografiju na kojoj nosi majicu sa imenom svoje kolegice, te je pozvala na njeno oslobađanje.

Madona je oštro kritikovala uslove pod kojima Britni Spirs živi već deset godina.

- Vratite ženi život! Ropstvo je ukinuto veoma davno! Smrt pohlepnom patrijarhatu koji to već godinama čini ženama. Ovo je kršenje ljudskih prava! Britni, doći ćemo da te izvučemo iz zatvora! – navela je Madona.

Pročitajte i Najcrnje slutnje su se obistinile - Britni konačno progovorila!

Instagram screenshot

 

Podsetimo, Britni još od 2008. godine nema prava da upravlja svojim novcem niti da donosi odluke o bilo čemu u svom životu, uključujući lečenje. Ona je pred sudom u Los Anđelesu nedvosmisleno iznela tvrdnju da joj starateljstvo njenog oca čini mnogo više zla no dobra, iznevši tom prilikom niz potresnih detalja.

- Samo želim svoj život nazad, prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopšte nema smisla ... Gotova sam - izjavila je, tom prilikom, pevačica.

Komentari. (0)

Loading