Novakomanija zahvata svet: sve više poznatih otvoreno navija za šampiona

Autor:

12.07.2021 11:25

Foto:

Foto:

Novak Đoković oduševio obožavaoce širom sveta spektakularnim nastupom na nedavno završenom Vimbldonu, a čestitke se nižu jedna za drugom



Najbolji svetski teniser Novak Đoković i zvanično se pridružio Nadalu i Federeru na vrhu lestvice sa po 20 osvojenih Grend Slemova, a to je uradio na spektakularan način. Naime, šampion je posle velike borbe savladao sjajnog Italijana Matea Beretinija, da stvar bude još veća, sve to uradio je nakon zaista nesrećno izgubljenog prvog seta.

Ovom pobedom, te šestom titulom na Vimbldonu Novak je došao do 20. Grend Slema i izjednačio se sa Rodžerom i Rafom, na opšte oduševljene svih.

Među prvima oglasio se čuveni Vulverin Hju Džekman, koji je Đokovićev nastup prokomentarisao kao neverovatan i senzacionalan, te je čestitao celom timu uz emotikon broja 20.

Instagram screenshot

 

Centar Čikago Bulsa Nikola Vučević jasno je svima stavio do znanja kakav je njegov stav po pitanju najboljeg tenisera ikada.

Reprezentativni košakraš Nemanja Nedović poslao je kratku ali izuzetno moćnu poruku.

- Najveći svih vremena!

Pročitajte i Emotivne reči Novaka Đokovića upućene Jeleni oduševile javnost: volim te!

Oglasio se i, po mnogima jedan od najboljih mladih košarkaša Luka Dončić koji je emotikonima izazio svoje divljenje prema najboljem ikada na teniskim terenima.

Instagram screenshot

 

Povodom Novakovog uspeha oglasio se i tim za koji najbolji svetski teniser navija od malena, a u pitanju je košarkaški klub Crvena Zvezda.

- Za nas si odavno najveći ikada, a danas i zvanično najbolji svih vremena! Čestitamo na osvojenom 6. Vimbldonu i 20. osvojenom Grend Slem trofeju, ali i na uspehu koji gradiš godinama i načinu na koji prezentuješ Srbiju - stoji u saoštenju.

Pročitajte i Lov na istoriju: Nole se izvinio publici na Vimbldonu

Sin legendarnog fudbalera Dejvida Bekama, Romeo takođe je podelio svoje mišljenje na svom Instagram storiju poručivši:

- Ovaj čovek - uz nekoliko oduševljenih emotikona.

Instagram screenshot

 

Njegova pobeda odjeknula je i 'preko bare', a čuveni Tom Brejdi s oduševljenjem je prokomentarisao:

- Čestitam Novaku Đokoviću, još jedan neverovatan turnir. 

Instagram screenshot

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading