Mirka Vasiljević: porođaj je nešto najlepše, nešto što se pamti čitavog život

Autor:

10.07.2021 19:00

Foto:

Foto:

Dok se polako približava finišu četvrte trudnoće, glumica Mirka Vasiljević ništa ne menja u svojoj životnoj rutini: i dalje je aktivna, sama nosi kofere i brine o troje dece, kćerki Adrijani i sinovima Andreju i Mihajlu



Posle povratka sa letovanja na kome je bila sa emotivnim partnerom, fudbalerom Vujadinom Savićem, i troje dece, kćerkom Adrijanom i sinovima Andrejom i Mihajlom, glumica Mirka Vasiljević (30) pokazala je odličnu formu i vitalnost, uprkos tome što je u šestom mesecu trudnoće.

Sa već uočljivim stomakom karakterističnim za kraj drugog trimestra trudnoće, lako je spakovala kofere u automobil i pritom vodila računa o svojim klincima. Porodica će narednih meseci biti u Beogradu jer Mirka želi da četvrto dete, kćerku, na svet donese u rodnom gradu. Nakon što je Vujadinu, defanzivcu i nekadašnjem kapitenu Crvene zvezde, istekao ugovor sa ljubljanskom Olimpijom, gde je proveo prolećni deo sezone, porodica se vratila kući.

Dalibor Danilovic

 

Ispunjen san

Mirka je oduvek isticala da i ona i njen partner, s kojim je u vezi deset godina, žele veliku porodicu. Posle sinova Andreja (9) i Mihajla (6) i kćerke Adrijane (7), vest da očekuju devojčicu neizmerno ih je obradovala.

- Prinove mi uvek izmame osmeh na lice, to su divne vesti. Volela bih da dobijemo još jedno dete. Nema ništa lepše od velike porodice. Mi funkcionišemo kao pravi mali tim - izjavila je glumica nekoliko meseci pre nego što je saznala da je u blagoslovenom stanju.

Pročitajte i Stomak je sve vidljiviji: Mirka Vasiljević se posle dužeg vremena vratila u Beograd

Dalibor Danilovic

 

I tokom prethodne tri trudnoće Mirka je bila profesionalno i privatno aktivna maltene do ulaska u porođajnu salu.

- Sva tri porođaja su, bogu hvala, bila prirodna. Nisam iskusila negativne strane porođaja, već sam to doživela kao nešto najlepše, nešto što pamtite čitavog života - rekla je ona.          

Komentari. (0)

Loading