Bolna strana majčinstva - Megan Foks otkrila zbog čega često zaplače

Autor:

11.07.2021 21:30

Foto:

Foto:

Glumica Megan Foks, koju mnogi smatraju najlepšom ženom na svetu, objasnila je koliko joj je majčinstvo bolno i da se rastuži dok gleda kako joj trojica sinova brzo odrastaju



Američka glumica Megan Foks (35), koja u poslednje vreme pažnju medija privlači emotivnom vezom sa muzičarem Mašinom Ganom Kelijem (31), otkrila je možda i više nego što je htela tokom intervjua za “Today Show”, koji je dala putem video-linka. U trenucima dok je govorila o novom filmu “Till Death”, ona nije mogla da zadrži ozbiljan izraz lica jer su njena deca puzala po podu njoj iza leđa u nameri da se iskradu iz sobe. I dok se pred kamerom u njenom domu u Los Anđelesu odvijala komedija, Megan je otvorila dušu i iznela detalje svoje drame kao majke.

Pročitajte i Već prebolela razvod - Megan Foks utehu našla u zagrljaju poznatog repera

Getty Images

 

- Želela bih da postoji način da se povremeno, tokom dana, vratim u onaj period od pre dve-tri godine kada su mi deca bila mala. Tada su bili samo moji. Ceo moj svet su bili oni. Teško mi je dok gledam kako rastu jer razmišljam da će jednog dana otići od mene. Ta spoznaja konačnosti, da će doći trenutak kada ćemo se rastati, ne da mi mira i čini me tužnom. Mnogo se borim s tim, malo-malo plačem zbog toga, jer odrastaju tako brzo. Sigurna sam da mnoge majke osećaju isto - ispričala je glumica o izazovima majčinstva sa kojima se suočava.

Bolna sećanja

Megan je majka trojice sinova: osmogodišnjeg Noe, sedmogodišnjeg Bodija i četvorogodišnjeg Džornija, koje je dobila dok je bila u braku sa bivšim suprugom, glumcem Brajanom Ostinom Grinom.

- Bez obzira na to koliko sam angažovana oko dece ili koliko se trudim oko njih, uvek se osvrćem unazad i pitam sebe: “Da li sam mogla da budem prisutnija?” ili “Trebalo je da budem zahvalna na tom danu sa njima, jer taj trenutak više nikad neću dobiti nazad” - nastavila jeMegan dok su njeni nestašni dečaci puzali jedan za drugim.

Ispričala je i šta je još rastuži skoro svakodnevno.

Pročitajte i Megan Foks - Vreme je za razvod

Profimedia

 

- Aplikacije na mom telefonu, koje mi pokazuju fotografije kada su oni bili mlađi, stalno me podsećaju na naše zajedničko vreme. Teško je to gledati. Bolno je toliko voleti nekoga. I onda kada sam ja tako zamišljena, njih trojica mi dotrče i zagrle me. Koliko god da sam tužna, oni me oraspolože. Ali me i razbesne jer su nemogući, uopšte me ne slušaju - požalila se zvezda serijala “Transformersi”.

Zgodna glumica ni u jednom trenutku intervjua nije komentarisala okončani brak sa Grinom niti aktuelnu vezu sa Kelijem, koju su njih dvoje obznanili pre tačno godinu dana, nakon što se ona pojavila u njegovom video-spotu za pesmu “Bloody Valentine”. Upoznali su se na snimanju trilera “Midnight in Switchgrass”, koji će tek krajem meseca imati svetsku premijeru, pa se očekuje da zaljubljeni par zajedno prošeta crvenim tepihom ili da Mašin na leđima ponese Megan, što često radi u poslednje vreme.

Komentari. (0)

Loading