Dragana Mićalović otkriva: Slobodu pitam za mišljenje, ali moja je poslednja!

Autor:

08.07.2021 10:36

Foto:

Foto:

Glumica Dragana Mićalović polako ide stazom koju je prešla njena sestra Sloboda, lagano ubira pozitivne kritike i naklonost javnosti, te njena popularnost postaje sve primetnija



Kao ćerki talentovanog glumca, Dragani Mićalović nije bilo teško da prepozna svoj afinitet prema glumi. I pre nego je sama morala da se suočava sa poslovnim izazovima, njena starija sestra, Sloboda stekla je, na tom polju, bogato iskustvo, koje mlađoj Dragani i te kako znači.

Pročitajte i Sestre Mićalović znate kao poznate glumice Slobodu i Draganu, a o trećoj se vrlo malo zna!

Ata Images

 

Ona je otkrila u kojoj meri takvu prednost koristi, kakav odnos ima sa sestrom van kuće kao i da li prihvata njene savete.

- Prvenstveno, ja uvažavam njeno mišljenje kao koleginice, pošto nas dve u ovom poslu funkcionišemo kao koleginice, a kod kuće smo sestre - počela je Dragana, a onda detaljnije objasnila kako izgleda njihov odnos u profesionalnom smislu.

Pročitajte i Dragana Mićalović - Željno iščekujem sunce i morsko plavetnilo

Instagram

 

- Od samog starta smo izgradile odnos ako je pitam za mišljenje ona će mi reći i ako me pita za mišljenje, ja ću reći, ali moja odluka, njena odluka je krajnja. Ali kao neko ko je iskusniji od mene, čiju karijeru poštujem i cenim i smatram najboljom glumicom trenutno, apsolutno da je zovem, Vojina i nju, da pitam za mišljenje - rekla je Dragana, prenosi "pink.rs".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading